UŽAS NAD UŽASIMA Otac obljubio ćerku u Gornjem Milanovcu, zlostavljanje prijavila škola
Foto: Shutterstock

Njemu se na teret stavlja da je obljubio svoju 13-ogodišnju ćerkicu sa kojom živi. Seksualno zlostavljanje deteta prijavili su iz osnovne škole koju devojčica pohađa.

- Dete se najpre požalilo razrednom starešini da je otac dodiruje i pipka. Razredni je odmah uključio pedagoga koji je odmah nakon razgovora s detetom pozvao policiju. Devojčica je jednom prilikom od oca, navodno tražila da stavi pirsing, i pokazala mu deo tela gde bi želela da se on nalazi. Potom je otac devojčice tražio od nje da se skine, a potom je dodirivao po telu. Prema našim saznanjima detetu je izvršena i penetracija prstom - kaže izvor iz policije.

Osumnjičenom za zlostavljanje deteta određen je pritvor, a na teret mu se stavlja krivično delo obljuba detata za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Prema nezvaničnoj statistici, ovo je četvrto hapšenje pedofila u Gornjem Milanovcu za protekle dve godine.

Pretposlednji uhapšeni Milanovčanin star 58 godina je izvršio samoubistvo dok je s nanogicom čekao da bude smešten u zatvorsku ćeliju zbog obljube devojčice stare 13 godina. Dosuđenu kaznu od šest godina robije nije dočekao, a prema pisanju medija, on nije bio jedini koji je obljubio ovo maloletno dete.

Pratite nas na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading