SAHRANJEN DEČAK KOJEG JE UGUŠIO AGREGAT Majka ga napustila, nije došla ni na sahranu!
Foto: Printscreen RTS

Dečak N. A. (9) koji je preminuo juče u porodičnoj kući Ametovića sahranjen je danas u malozvorničkom selu Radalj. Prema rečima kume Katice Koljibabić na večni počinak ispratile su ga članovi familije, komšije, ali nije došla majka koja je, inače, napustila supruga Dragana i njihovo četvoro dece, pa se on sam brinuo o njima.

- Tuga da ti srce pukne. Naš dobri dečak sahranjen je iznad kuće gde već počiva njegov deda. Bilo je mnogo naroda, celo selo u kome svi imaju samo lepe reči za dečaka koji je bio dobar i vredan kao i njegovu celu porodicu. Došle su obe Draganove sestre i sva tri brata, bio je predsednik opštine sa saradnicima, ali ne i majka koja je juče dolazila. Mlađi brat je kazao da ne može ići na sahranu, a sestrica je još mala da shvati šta se dešava - kazala je kuma za medije i dodaje:

SAHRANJEN DEČAK KOJEG JE UGUŠIO AGREGAT Majka ga napustila, nije došla ni na sahranu!

Foto: Printscreen RTS

 

- Rekla sam im da zbog njihovog tate i seste moramo svi biti hrabri. Koliko cene ovu porodicu pokazalo je i to što su obred obavila tri sveštenika, naš iz sela, borinski i malozvornički i nisu želeli to da naplate. Dragan je divan čovek i otac, niko nije zaslužio da se ovako nešto desi, a posebno ne on. Kod mene je oboje najmlađe dece i ostaće tu dok im otac ne dođe iz bolnice. Duša me boli što se ovo dogodilo, to su tako dobra i vredna deca, pametna - ispričala je Katica za medije.

Podsetimo, reč je o porodici o kojoj su mediji već pisali ranije, jer su živeli u lošim uslovima. Kako je ranije ispričala kuma za medije, za tragediju su saznali kada se jedan od dečaka iz porodice Ametović probudio i dotrčao do njih. Tada joj rekao: U kući su svi mrtvi!

Do tragedije je najverovatnije došlo zbog agregata, koji je Dragan Ametović uključio kako bi se grejali u toku noći.

Inače,dečakov otac Dragan i jedanaestogodišnja sestra u teškom stanju su juče ujutru prevezeni u Opštu bolnicu u Loznici gde su zadržani na lečenju.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading