OGLASILA SE SESTRA POGINULOG MUZIČARA STANISLAVA Ti si mi sve na svetu anđele moj, ne mogu da živim bez tebe!
Foto: Printscreen Facebook

Sestra muzičara Stanislava Ristića (21) iz Vladičinog Hana, koji je juče poginuo zajedno sa kolegom Daliborom Miloševićem (34) kod Aleksinačkih rudnika u saobraćajnoj nesreći, oglasila se na svom Fejsbuku ostavivši srceparajuću poruku posvećenu bratu.

- Stanislave, bre, snago moja, dušo moja, moja silo, gde ode, gde me ostavi. Jednog sam te imala, bog mi te uzeo. Zašto nas bog razdvoji, šta si mu skrivio. Zašto baš tebe bre, naivno dete, najbolju dušu, iskrenu, čistu. Nikome ništa nisi pomislio loše. Šta je bog hteo od tebe. Šta si bre proživeo dušo moja, silo moja, snago moja, mnogo mi mlad ode, bre. Ne mogu da zamislim da te nemam više. Ne mogu bez tebe da živim Stanislave. Tvoja sestrica te voli najviše na svetu, ti si mi sve u životu, ostaćeš mi zauvek duboko u srcu i duši, lepotane moj. Stanislave, zauvek će te voleti tvoja sestrica. Što pre da dođem kod tebe ,da budemo zajedno. Šta će mi ovaj život bez tebe anđele moj, srce moje, bre, dušo. Nije trebalo ovako bog da nas rastavi - poručila je sestra.

OGLASILA SE SESTRA POGINULOG MUZIČARA STANISLAVA Ti si mi sve na svetu anđele moj, ne mogu da živim bez tebe!

Foto: Printscreen Facebook

 

Podsetimo, kako smo ranije saznali, petorica muzičara vraćala su se sa svirke iz Vojvodine, da bi iz još nepoznatog razloga na deonici puta gde se zbog radova saobraćaj odvijao jednom trakom, prešli na suprotnu traku kolovoza i direktno se sudarili sa kamionom grčkih tablica.

U udesu je povređeno još troje, a među njima i dečak od 14 godina.

Od njih se na Fejsbuku oprostio i poznati trubač iz tog kraja Boban Marković.

 - Počivajte u miru draga deco moja..najtužniji dan u mom srcu i Vladičinom Hanu,nek vas anđeli čuvaju...zauvek ćete biti u nasim srcima i živeti u našim sećanjima. Saučešće porodici Ristić-Antić i porodici Milošević - napisao je Boban Marković.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading