SUTRA SAHRANA POGINULIH MUZIČARA Prijatelji pozivaju da ljudi ponesu trube, da ih isprate uz muziku za koju su živeli!
Foto: Društvene mreže

Muzičari Dalibor Milošević (34) i Stanislav Ristić (21) iz Vladičinog Hana, koji su juče poginuli na auto - putu Beograd - Niš, biće sahranjeni sutra na lokalnom groblju u tom gradu.

Kako saznajemo, prijatelji pozivaju sve one koji sviraju neki instrument da dođu i isprate Miloševića i Ristića do njihove većne kuće.

- U sredu ćemo sahraniti Dalibora i Stanislava, pa vas molim da svako ponese svoj instrument koji zna da svira. Naše je da ih ispratimo kako najbolje znamo- napisao je na druševenoj mreži jedan od prijatelja.

Podsetimo, petorica muzičara vraćala su se sa svirke iz Vojvodine, da bi iz još nepoznatog razloga na deonici puta gde se zbog radova saobraćaj odvijao jednom trakom, prešli na suprotnu traku kolovoza i direktno se sudarili sa kamionom grčkih tablica.

U udesu je povređeno još troje, a među njima i dečak od 14 godina.

Od njih se na Fejsbuku oprostio i poznati trubač iz tog kraja Boban Marković.

 - Počivajte u miru draga deco moja..najtužniji dan u mom srcu i Vladičinom Hanu,nek vas anđeli čuvaju...zauvek ćete biti u nasim srcima i živeti u našim sećanjima. Saučešće porodici Ristić-Antić i porodici Milošević - napisao je Boban Marković.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading