DETALJI NAPADA KOD BAČKE TOPOLE Policajac Žarko izboden u grudi prilikom intervencije!
Alo

Policajac Žarko Stanisavljević (39), pripadnik bačkotopolske policije, uboden je nožem u predelu grudi 17. septembra u večernjim časovima prilikom intervencije u porodičnoj kući u Staroj Moravci kada je na njega nožem narsnuo i ubo ga D. K. (41), i on je sada stabilno i van životne opasnosti!

U Policijskoj upravi Subotica potvrđuju da je D. K. iz okoline Bačke Topole uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

-Sumnja se da je on u porodičnoj kući u okolini Bačke Topole, nožem nasrnuo na policajca, koji je zajedno sa kolegom izašao na intervenciju po pozivu oca osumnjičenog. Policajac koji je zadobio tešku povredu je hitno prevezen u bolnicu i operisan je u Sremskoj Kamenici - kažu u policiji.

Uviđaj je obavio zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici.

U Višem sudu u Subotici kažu da je K. D. u večernjim časovima povredio nožem u grudi policajca.

Policajac je u teškom stanju prevežen u Kamenicu, međutim, on je sada stabilno i van životne je opasnosti.

D. K, kako nezvanično saznaje “Blic” ima od ranije psihičkih smetnji, i njegov otac je zvao Hitnu pomoć i policiju. Osumnjičeni za teško ubistvo nije uzimao terapiju koju mu je psihijatar prepisao i sukobio se i sa komšijama.

Sudija Višeg suda Ivan Bogosavljev je odredio osumnjičenom pritvor do 30 dana.

-Zbog krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju, osumnjičenom K. D. iz Stare Moravice određena je mera pritvora zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uznemirenja javnosti. Naloženo je njegovo psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu - kaže Una Sarić, portparol Višeg suda u Subotici.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

Komentari (0)

Loading