EKSKLUZIVNO Prva fotografija sa mesta ubistva vođe "škaljaraca" Jovana Vukotića!
Jovan Vukotić/Foto: Alo.rs

Policija je na dan ubistva šefa "škaljaraca" zatvorila čitavo naselje, a uviđaj je trajao do kasno u noć. 

Podsetimo, Vukotić je ubijen dok je bio u automobilu sa trudnom suprugom Mašom i ćerkicom. S njima je, navodno, bio i vozač Edin K. iz Bijelog Polja, za koga se sumnja da je bio Vukotićev jatak u Turskoj i glavni logističar "škaljaraca". Ubice na motoru ispalile su pet hitaca u Vukotića, od kojih su ga pogodila četiri.  

EKSKLUZIVNO Prva fotografija sa mesta ubistva vođe

Foto: Yeni Asir

 

Edin K. je, navodno, posle ubistva šefa "škaljaraca" bacio njegova dva mobilna telefona kako se ne bi otkrilo s kim je komunicirao. 

Kako je Alo! ranije objavio, sumnja se da je likvidaciju Vukotića organizovao Holanđanin Jos Lajdekers (30), poznat po nadimcima Bole Jos, Holi i El Prezidente. On je, navodno, ranije pomogao vođi kavačkog klana Radoju Zviceru da se krije u Turskoj. 

KO JE BIJELOPOLJAC KOJI JE VOZIO VUKOTIĆA U TRENUTKU UBISTVA S Vranjancem hapšen u Holandiji, u vodokotliću krio 4,5 miliona evra

- Postoji sumnja da je Zvicer upravo od Lajdekersa tražio pomoć da likvidira Vukotića, nakon što je otkrio da se ovaj krije u Turskoj. Lajdekersovi ljudi pratili su "škaljarca" i organizovali njegovu likvidaciju. Sumnja se da su oni bili logistika, a da je ubica došao iz Srbije - navodi izvor.

EKSKLUZIVNO Prva fotografija sa mesta ubistva vođe

Foto: Alo.rs

 

Inače, Holanđanina je državno tužilaštvo označilo kao glavnog kokainskog bosa u Evropi i ponudilo je nagradu od 75.000 dolara za svaku informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja. 

Svetske službe su hakovanjem aplikacije Skaj saznale da se Lajdekers najpre skrivao u Dubaiju, ali se veruje da se potom preselio u Tursku i da sada odatle organizuje šverc velike količine droge u Evropu. Sudeći po presretnutim porukama, Zvicer je bio njegov glavni čovek za šverc kokaina na Balkanu, a sve zajedničke poslove ugovarali su preko jednog muškarca sa Dorćola.

EKSKLUZIVNO Prva fotografija sa mesta ubistva vođe

Privatna arhiva

 

- Lajdekers već dugo ne živi u rodnoj Holandiji, ali on tamo i dalje ima veze i saradnike koji rade za njega. Sumnja se da je jedan od njih Desimir Desko Babić sa Dorćola, koji je označen kao čovek od poverenja Holanđanina. Zvicer je preko njega stupao u kontakt sa El Prezidenteom, kako zovu Lajdekersa - rekao je naš izvor.

Pratite nas i na Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading