KO JE BIJELOPOLJAC KOJI JE VOZIO VUKOTIĆA U TRENUTKU UBISTVA S Vranjancem hapšen u Holandiji, u vodokotliću krio 4,5 miliona evra
Alo! Ilustracija J.V.

Kako se saznaje, E. K., koji je posle dolaska policije izjavio da ne poznaje Vukotića i njegovu porodicu i da zna samo da se zove Nikola, navodno je čovek koji je bio glavni logističar vođi "škaljaraca" tokom skrivanja.

- Bijelopoljac E. K. je holandski državljanin i sa još jednim crnogorskim državljaninom iz Berana navodno je bio logistika Vukotiću tokom skrivanja. Vođa "škaljaraca" mu je verovao i zbog toga je stalno bio uz njega - otkriva izvor.

Podsetimo, posle ubistva u Istanbulu turska policija je otkrila da je E. K. pokušao da sakrije dva mobilna telefona koja je kod sebe imao Vukotić.

KO JE BIJELOPOLJAC KOJI JE VOZIO VUKOTIĆA U TRENUTKU UBISTVA S Vranjancem hapšen u Holandiji, u vodokotliću krio 4,5 miliona evra

Foto: Alo.rs

 

- Očevici su ispričali da su videli kako je čovek iz automobila otišao do ograde pored puta i tamo se zadržao neko vreme. Inspektori su detaljno pregledali taj prostor i pronašli dva skrivena telefonska aparata - otkrili su turski mediji.

Izvor ne isključuje mogućnost da mu je sam Vukotić pre smrti dao uputstvo šta treba da uradi u slučaju da mu se nešto dogodi.

- Za istražitelje, Vukotićevi telefoni mogli bi da budu od najveće koristi u smislu otkrivanja saradnika, ali i mesta skrivanja drugih "škaljaraca". Moguće je da je E. K. sam odlučio da zbog toga skloni telefone, pošto je i sam iz kriminalnog miljea i dobro zna kako stvari funkcionišu, ali se ne može isključiti ni mogućnost da mu je Vukotić, koji se skrivao duže od godinu dana, dao instrukcije dok je bio živ - dodaje on.

VREME SAHRANE JOVANA VUKOTIĆA SE KRIJE: Sveštenici progovorili o ubijenom škaljarcu

E. K., navodno je bio hapšen zbog šverca 800 kilograma kokaina u Holandiji.

- I prošle godine je bio privođen u jednom stanu u Roterdamu, kad je kod njega pronađeno oko 4,5 miliona evra u kešu. On je tada novac sakrio u vodokotliću. E. K. je, navodno, u stanu u Roterdamu bio uhapšen sa jednim Vranjancem, koji blisko sarađuje sa škaljarskim klanom - dodaje on.

Kako navodi, E. K. blisko sarađuje s barskom kriminalnom grupom, povezanom sa škaljarskim klanom.

- Očigledno je da je Vukotić imao veliko poverenje u njega, s obzirom na to da mu je on organizovao skrivanje i bio glavni logističar. Osim toga, dozvolio je da upravo E. K. vozi automobil u kom su mu dete i trudna supruga - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading