OVO JE UČITELJ JAHANJA IZ PAKLA Svi su pričali da je napadao devojčice!
Foto: Printscreen/instagram

Kaskader i učitelj jahanja Miloš Đ. (68) iz Beograda, uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao više devojaka, među kojima su neke bile maloletne!

Kao mediji navode, on je zbog istih krivičnih dela već bio uhapšen 2011. godine, ali je zbog nedostatka dokaza oslobođen 2016. godine.

Kako je rekao ranije izvor Alo!, priče o zlostavljanju devojaka i devojčice kružile su još pre njegovog poslednjeg hapšenja, ali da je on tvrdio da to nije istina.

- Prvi put se načulo o njegovom sumnjivom ponašanju pre godinu dana! Miloš je svima govorio da nije kriv i da nema veze sa tim pričama. Inače, njegov klub i zaposleni su u potpunosti na strani žrtava. Miloš je dijabetičar i menjao je raspoloženja veoma često - navodi izvor.

Podsetimo, policija je uhapsila Miloša Đ. (68), odgovorno lice jednog konjičkog kluba u Barajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je, od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicama njegove škole jahanja.

On je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine, obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloletnicu.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

Komentari (4)

Loading
ssss

13.09.2022 16:17

Pa same su dosle na jahanje i sad kao on kriv

NN

14.09.2022 00:07

Sve pohvale za djevojke koje su ga prijavile! A osoba koja je ostavila komentar o jahanju,treba da se stidi! Rugati se necijem stradanju i trpljenju zlostavljanjanja,je sramno. Zbog takvih i cute. Zlostavljane su,i treba da ih podrzimo,a ne da im upropastimo život. Svakog silovatelja treba prijaviti. UmjEsto Prajda treba da se organizuje šetnja protiv silovatelja,da se sve silovane žene ohrabre da prijave silovatelje.

Ana Marija

14.09.2022 07:13

Odmah javno pogubljenje , i vise nece biti silovatelja. Dobro ce ostali da razmisle pre pokusaja silovanja. Da li on ima žensko dete, jadna mu majka manijačka.

Samo Pravedno

14.09.2022 07:17

Matori jarac nasrce na mladu decu. Po meni dozivotna kazna. Šteta sto zatvorise GOLI OTOK.