PREVARA DECENIJE Optužnica za lažnog agenta koji je prodao tuđu kuću za milion evra!
Shutterestock/Ulf Wittrock

Protiv Darka B. (39) i žene S. Đ. iz Beograda podignuta je optužnica zbog sumnje da su na prevaru tuđu kuću na Dedinju prodali za više od neverovatnih milion evra! Darko B. se predstavljao kao agent za nekretnine i tako doveo u zabludu ženu I. V. koja živi u Americi i koja je želela da proda svoju vilu u Beogradu!

Kako smo ranije saznali, Darko B. je uhapšen zbog sumnje da je prodao vilu jednoj firmi, pa pomoću lažnih ovlašćenja sve pare podigao i sakrio. Policija mu je pronašla samo 10.000 evra! Na taj način je zgrnuo čak neverovatnih 1. 100.000 evra!

-  Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužnicu protiv okrivljenih D. B. i S. Đ. zbog sumnje da je okrivljeni D.B. učinio krivično delo prevara i krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja u produženom trajanju, a S. Đ. za krivično delo prevara  u pomaganju - navodi se u saopštenju Prvog osnog javnog tužilaštava!

Okrivljena S.Đ. je pomogla u izvršenju krivičnog dela na taj način što je Darka B. predstavila žrtvi I. V. kao uspešnog agenta za promet nepokretnosti.

U toku istrage, u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, utvrđeno je da je okrivljenom D. B. u izvršenju krivičnog dela prevare sa umišljajem pomogla okrivljena S. Đ. te je dana 18.08.2022. doneta naredba o proširenju istrage u odnosu na nju i ista se brani sa slobode.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading