ALO! OTKRIVA U ubistvu Vukotića učestvovalo DEVET profesionalaca: Evo kako su locirali vođu škaljaraca i koje su bile njihove uloge!
Alo! Ilustracija J.V.

On je naveo da iza ovog zločina stoje ozbiljni stručnjaci, koji su iskusni u svom „poslu“.

NOVI DETALJI O UBISTVU VUKOTIĆA: Policija češlja snimke sa nadzornih kamera, sumnja se da se atentator krije u ovoj zemlji!

„Vidite, okidač su povukla dvojica na motru, ali nema sumnje da postoji još neko ko nadgleda ulicu, pregledava komunikacijski i informacioni sistem, špijunira saobraćaj, danima prati Vukotića i njegove navike. Mora postojati neko ko je nadgledao i njegov dom i potom nekome podnosio dnevne izveštaje o tome. I sve to tako da Vukotić i ne primeti. Takođe, mora postojati neko ko je Vukotićevoj porodici punio glavu raznim scenarijima i izmišljotinama. S njima bi trebalo razgovarati. Tu se nalazi i ’zapovednik operativnog tima’, koji uspostavlja i gradi operaciju i sprovodi trenutne odluke u trenutnoj situaciji. Devet je minimalni broj osoblja potrebnog za ovu vrstu operacije“, piše turski analitičar.

Podsetimo, Jovan Vukotić ubijen je 8.septembra dok je bio u automobilu s nevenčanom suprugom Mašom i maloletnom ćerkom. Ubica na motoru ispalio je u njega pet hitaca, od kojih su ga četiri pogodila.

Maša M./Foto: privatna arhiva

 

Komentari (0)

Loading