NOVI DETALJI O UBISTVU VUKOTIĆA: Policija češlja snimke sa nadzornih kamera, sumnja se da se atentator krije u ovoj zemlji!
Jovan Vukotić / Foto: Privatna arhiva

Prema pisanju turskih medija, policija je pregledala snimke sa sigurnosnih kamera sa mesta i u blizini zločina, kako bi pokušali da identifikuju napadače, kao i da otkriju kuda su pobegli nakon pucnjave.

U trenutku napada, Vukotić, koji je važio za navodnog vođu kriminalnog "škaljarskog klana", bio je u vozilu sa nevenčanom suprugom Mašom M., koja je, inače, u drugom stanju, i sa ćerkicom. Prema do sada dostupnim, ali nepotvrđenim informacijama, u Vukotića je ispaljeno pet hitaca, od kojih su ga pogodila četiri. NJegovo telo odvezeno je na Institut za sudsku medicinu, kako bi se uradila obdukcija.

BURA U PODZEMLJU Zvicera juri 200 škaljaraca!

U šturim izveštajima, turski portali navode da su napadači bili na motoru, a interesantno je da nijedan medij nema fotografiju sa lica mesta. Pojedini od njih u nekoliko rečenica preneli su šta je Vukotićeva supruga ispričala na saslušanju u policiji. Kako navode, ona je kazala da su iz svoje kuće u kvartu Atakoj krenuli automobilom u Tržni centar u kvartu Šišli:

- Kada smo stigli blizu centra, našem vozilu je prišao motocikl, na kojem su bile dve osobe. Zapucala je osoba koja je sedela iza.

Koje je još detalje iznela Vukotićeva supruga nije poznato, kao ni to da li će njena izjava biti od pomoći prilikom identifikacije i pronalaženja napadača. Ono što je sasvim izvesno jeste činjenica da je Vukotić ranije otkriven i da se samo čekao trenutak kada će se krenuti u realizaciju krvavog plana. Operativna saznanja bezbednosnih službi iz regiona govore da je ovo, ali i još nekoliko ranijih ubistava pripadnika "škaljarskog klana", finansirao odbegli "kavčanin" Radoje Zvicer, a da je navodno glavni "planer" zločina Beograđanin, koji se trenutno skriva u Španiji.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading