OVO SU MLADIĆI KOJI SU STRADALI U NEMAČKOJ Njihovi prijatelji na društvenim mrežama, pored fotografija stavili tužne emotikone i srca (FOTO)
Foto: RINA

Prijatelji stradalog Hadžića i Mujovića na društvenim mrežama objavili su njihove fotografije i obavestili najmilije da su stradali. Pored fotografija stavili su i tužne emotikone i srca.

Podsećamo da se stravična nesreća, kako prenosi Bild, dogodila se u sredu uveče u 19.25 časova.

OVO SU MLADIĆI KOJI SU STRADALI U NEMAČKOJ Njihovi prijatelji na društvenim mrežama, pored fotografija stavili tužne emotikone i srca (FOTO)

Foto: Printscreen

 

- Dvojica mladića koja su imala 17 i 19 godina na mestu su ostala mrtva, a jedan je umro dan kasnije u bolnici. Vozač "golfa" koji je imao samo 20 godina preminuo je u petak - saopštila je nemačka policija.

Do nesreće je, kako izveštavaju nemački mediji, došlo kada je "golf" sa mladićima iz Srbije i Turske iznenada prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u "mercedes".

- Baka (73), deka (76) i majka (37) teško su povređeni, dok su otac (43) i ćerka (2) zadobili samo lakše povrede - navodi Bild i dodaje:

- Scena na mestu nesreće bila je jeziva, krhotine stakla razletele su se po putu, plastični i metalni delovi automobila bili su svuda rasuti. Golf je bukvalno bio zaglavljen u mercedesu.

Na mesto nesreće poslata su čak tri spasilačka helikoptera, šest vozila hitne pomoći i 100 vatrogasaca.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading