VUKOTIĆ PREKASNO VIDEO UBICE Pokušao da odveže pojas i da se sagne, ali su plaćenici bili brži!
Foto: Alo.rs

- Određeni dokazi s mesta zločina ukazuju da je Vukotić pokušao da odveže sigurnosni pojas, ali da nije uspeo da preduhitri ubice. To ukazuje da ih je verovatno primetio kako se velikom brzinom približavaju automobilu. Moguće je da je hteo da se sagne i tako zaštiti, ali je bilo preksano - otkriva izvor upućen u detalje iz istrage. 
Svedoci su opisali da je Vukotićeva supruga vrištala i dozivala pomoć, dok je njihova uplašena ćerkica plakala u kolima.

- Prema nezvaničnim informacijama, ubice su na motoru prišle automobilu. Suvozač je ispalio nekoliko hitaca, a potom su dali gas i pobegli. Sumnja se da su na motociklu bila dva napadača. U ubistvo je sigurno bilo uključeno više ljudi, sigurno je da su Vukotića pratili bar nekoliko dana i čekali pogodan trenutak. Ne isključuje se mogućnost da je ubicama neko dao signal kad da krenu - kaže dobro upućeni sagovornik.

VUKOTIĆ PREKASNO VIDEO UBICE Pokušao da odveže pojas i da se sagne, ali su plaćenici bili brži!

Foto: Alo.rs

 

Jovan Vukotić je bio na poternici od septembra prošle godine, a nešto ranije je napustio Crnu Goru. On je jurio „kavčane“, ali su oni na kraju ubili njega!

Podsetimo, Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore teretilo ga da je zajedno s Jankom Vukadinovićem da je formirao kriminalnu organizaciju koja je planirala likvidacije vođa suprotstavljenog kavačkog klana Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera. Prema navodima optužnice, Vukotić je za ubistva Kašćelana i Zvicera bio spreman da plati 4.000.000 evra. U međuvremenu, optužnica je podignuta i protiv Zvicera, koji je u bekstvu zbog planiranja Vukotićeve likvidacije. Dok je Vukotić bio u Spužu, posle izručenja iz Srbije, „kavčani“ su u nameri da ga ubiju pripremali snajper, kao i bombu koju bi nosio dron. Sumnja se da su pre toga „kavčani“ navodno nameravali da ga otruju cijanidom u pritvoru Centralnog zatvora u Beogadu.

VUKOTIĆ PREKASNO VIDEO UBICE Pokušao da odveže pojas i da se sagne, ali su plaćenici bili brži!

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Vukotić ponovio istu grešku,

kao njegov kum Igor Dedović

Na isti način ubice su u januaru 2020. godine uspele da locirale najbližeg Vukotićevog saradnika i kuma Igora Dedovića u Atini i da ga ubiju s pripadnikom škaljarskog klana Stevanom Stamatovićem dok su sedeli u restoranu sa suprugama i decom.

Posle ubistva Igora Dedovića, Vukotić je kumu u jednim crnogorskim novinama dao čitulju.

- Ova živa polovina mene ti poručuje da mirno spavaš i budeš ponosan. Ja živim za ono za šta bi ti živeo da si na mom mestu, kume. Tvoj odlazak nam daje još veću snagu da ne posustajemo. Kume, teško mi je, kume, protiv ljudskog odrona, informatora, protiv lažnih optužbi i nameštenih poternica. Teško je bilo, znam, kume, odoleti Andreinom zagrljaju i osmehu, iako si znao da je rizično. Brinuo si za sve, a nisi za sebe, kume. Bila je sreća i ponos imati te u svom životu, kumašine - pisalo je u Vukotićevoj čitulji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading