"I OVAKO SE SMIJE MOJA VILA" Supruga vođe kavačkog klana nakon ubistva Jovana Vukotića, oglasila se na društvenim mrežama (FOTO)
Tamara Zvicer/Foto: Printscreen/instagram

Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako peva pesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi".

- Sude mi zato što svoje volim, volim najviše, što sam branio moje najdraže - čuje se na snimku kako peva nekoliko ženskih glasova.

Tamara Zvicer na svom Instagram nalogu objavila je kasno sinoć i fotografiju Vladimira Roganovića, koji je u decembru 2018. ubijen u Beču.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ovako se smeje moja Vila - napisala je uz crveno srce Tamara Zvicer na fotgrafiji.

Supruga vođe kavačkog klana, aktivna je na društvenim mrežama i često objavljuje fotografije i snimke iz noćnog provoda.

Javnosti je postala poznata posle pokušaja ubistva njenog supruga Radoja u maju 2020. u Kijevu u Ukrajini. Podsetimo, napadači su tada pucali u Zvicera ispred zgrade u kojoj su živeli, ali je njegova supruga gotovo izvesno uspela da mu spase život, jer je izletela i pucala na ubice dok je njen muž teško ranjen ležao na zemlji.

Takođe, njeno ime se pominjalo i tokom boravka Jovana Vukotića u zatvoru u Beogradu.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dok je Vukotić služio kaznu za falsifikovanje dokumenata, stigao je zahtev da bude izručen Crnoj Gori i to zbog pokušaja ubistva Tamare Zvicer 2016. Iako je izručen i neko vreme je proveo u pritvoru, taj postupak protiv njega i njegovog oca Veselina Vukotića je obustavljen, jer je dostavio dokaze da u vreme kada je pucano na suprugu vođe kavčana uopšte nije bio u Crnoj Gori - podseća sagovornik.

I Vukotićev otac Veselin, za kog je Tamara Zvicer tvrdila da je bio u kolima sa sinom Jovanom kada je u Kotoru pucano na nju, u međuvremenu je ubijen. Na njega je napadač sa kačketom na glavi 20. aprila 2019. pucao ispred porodičnih apartmana u naselju Dobrota i do danas ta likvidacija nije otkrivena.

Inače, Tamarin suprug Radoje Zvicer nalazi se u bekstvu, pošto je Crna Gora raspisala poternicu za njim zbog sumnje da je planirao likvidaciju Vukotića.

Komentari (0)

Loading