BELIVUK I LALIĆ PRVI PUT OČI U OČI Susret visokog rizika, nezapamćene mere bezbednosti
Foto: Alo.rs

Biće napeto! Srđan Lalić (36), u javnosti poznat kao „nasmejani koljač“, prvi put će se, od kako je postao svedok okrivljeni, danas susresti oči u oči sa Veljkom Belivukom! Lalić će ispred njega otkriti gde je novac klana, a zbog mogućnosti da će Belivuk čak pokušati da nasrne na njega, prisustvovaće teške mere bezbednosti!

BELIVUK I LALIĆ PRVI PUT OČI U OČI Susret visokog rizika, nezapamćene mere bezbednosti

Foto: Alo.rs

Veljko Belivuk

Srđan Lalić sklopio je sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u zamenu za kaznu od 18 godina, a prvi put od kako je počelo suđenje pojaviće se kao svedok okrivljeni! Lalić će biti u obavezi da ispriča sve do detalja o njihovim poslovima, vođama, nalogodavcima, novcu, oružju, drogi ali i o žrtvama iza kojih stoji ovaj krvoločni klan. Srđan Lalić i još dvojica svedoka okrivljenih danas će sa tajne lokacije biti dovedeni u prostorije Specijalnog suda u Beogradu, gde se u 9.30 sati nastavlja pripremno ročište Veljinoj ekipi.

BELIVUK I LALIĆ PRVI PUT OČI U OČI Susret visokog rizika, nezapamćene mere bezbednosti

Foto: Alo.rs

Bitkoini

Velja ostaje i bez pet miliona evra

Kako smo ranije saznali, sumnja se da je Belivuk pet miliona evra prebacio u kriptovalutu, upravo na nagovor Lalića, zbog čega je ekipa sada u strahu.

- S obzirom na to da su pod njegovim uticajem Belivuk i ekipa novac pretvarali u kriptovalute, njegovi iskazi bi učinili da potpuno ostanu bez novca. Navodno je u prethodne dve godine ekipa kupila bitkoine za više od pet miliona evra - navodi izvor.

 

- Očekuje se da će biti napeto jer su Belivuk i Miljković odavno izgubili sve konce! Čak na jednom od ranijih pripremnih ročišta Belivuk nije mogao da se suzdrži, pa se okrenuo prema Hrvatinu i Spasojeviću rekavši im da su „pi*ke“ i to pred tužiocima, sudijom i ostalim prisutnima. A posle istupanja Lalića, Belivuk će biti na sve spreman, pa čak i da pokuša da nasrne na svedoke okrivljene, iako je to praktično nemoguće - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da su zbog toga angažovane teške policijske snage, koje će sve vreme stajati uz svedoke, ali i ostale optužene:

BELIVUK I LALIĆ PRVI PUT OČI U OČI Susret visokog rizika, nezapamćene mere bezbednosti

Foto: Alo.rs

Specijalni sud u Beogradu

- Lalić će se prvi put sresti oči u oči s njima i moraće da ispriča i opiše sve gadosti koje su radili. Biće fizički odvojen od njih iz bezbednosnih razloga. Sedeće sa strane gde su sudsko veće i advokati, a ne kao nekad u boksu sa neprobojnim staklom, gde sede Veljini vojnici. Očekuje se burna Veljina reakcija. Belivuk će imati problem da se iskontroliše, što je već dokazao - tvrdi naš sagovornik.

Inače, Lalić je poznat pod nadimkom „nasmejani koljač“, jer je na jednoj od fotografija, presretnutih na Skaj aplikaciji, ponosno sa Belivukom pozira držeći glavu žrtve i cereći se.

Podsetimo, kako je ranije Alo! pisao, optužnice su zasad podignute za sedam žrtava, međutim, Lalić će  navodno otkriti detalje u vezi još 11 ubistava za koje se sumnja da su počinili Belivukovi i Zvicerovi ljudi.

 - Na njihovoj listi su: Aleksandar Šarac, Mirko Kojić Koja, Vlastimir Milošević, Adis Spahić, Milo Radulović Kapetan, Igor Dedović, Damir Hodžić, Stevan Stamatović, Alen Kožar i Damir Hadžić - rekao je izvor Alo!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading