HOROR NA ADI HUJI Devojka iz hraniteljske porodice nađena mrtva
Foto: RTV Kruševac

Tuga do neba! Iz Dunava je izvučeno beživotno telo devojke starosti između 18 i 20 godina, a sumnja se da je reč o Nikolini J. iz Opova koja se bacila s Pančevačkog mosta! Nikolina je navodno otišla od hraniteljske porodice u Beograd, kako bi izvršila samoubistvo!  

Kako saznajemo, pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama Beograda izvukli su telo u sredu oko 17 sati.

- Sumnja se da je reč o Nikolini J. iz Opova koja je dva dana pre toga, oko 12.20 sati, skočila s Pančevačkog mosta. Devojka je navodno viđena na mostu, ali nakon skoka u vodu nije isplivala. Na mostu je pronađena njena torba - navodi izvor blizak Alo!

Žena se bacila sa solitera!

Žena srednjih godina bacila se sa solitera u Kraljevu. Kako saznajemo, samoubistvo se dogodilo juče u prepodnevnim satima u ulici 27. marta u Kraljevu. Stravičan prizor zatekli su prolaznici i stanari, a zasad nije poznat razlog zbog kojeg se žena ubila.

 

Meštani Opova kažu da ih je vest o Nikolini potresla, ali da ne mogu ni da pretpostave zašto je to učinila.

- Devojčica je bila u hraniteljskoj porodici u Opovu! Bila je kod dobre porodice, sestra njene hraniteljke drži butik u Opovu. Imala je sve što je potrebno. Kuća njenih hranitelja je na samom izlazu iz Opova, na putu za Barandu - navodi jedan od meštana.

Podsetimo, telo nesrećne devojke izvučeno je na Ada Huji u Beogradu kod fabrike kartona „Avala Ada“, nedaleko od mesta na kom je pronađeno i telo nesrećnog Mateja Periša (28) iz Splita.

Matej je pred doček 2022. doputovao sa svojim prijateljima u Beograd, a zatim je posle izlaska iz kluba „Gotik“ misteriozno nestao. Za njim se tragalo gotovo pet meseci, a zatim je njegovo telo pronađeno u Dunavu na Ada Huji, na svega nekoliko metara od mesta gde je sada pronađeno telo devojke.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading