SA SVADBE OTIŠLA U SMRT, ZA DRUGARICU SE JOŠ BORE Stefana sahranjena u rodnom Kraljevu
Facebook printscreen

Uz opelo i u prisustvu članova porodice, rodbine, brojnih prijatelja, komšija, kolega sa fakulteta i poznanika, na Starom gradskom groblju u Kraljevu je danas sahranjena Stefana Đurović (24) iz ovog grada, tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći.

Do tragedije je došlo kada je automobil u kojem je bila s drugaricom A. V. i jednim muškarcem sleteo s puta i udario u betonski stub.

A.V. se nalazi u teškom stanju na klinici Banjica, dok je vozač povređen, ali je bio u svesnom stanju.

Nesreća se dogodila na drugi dan svadbe na kojoj je devojka koja je stradala bila kuma.

Povređena devojka A.V. koja se nalazi na Klinici za ortopediju na Banjici ima povrede vratnih pršljenova i kičme i nalazi se u veoma teškom stanju u komi. Lekari se bore za njen život. Pored povreda kičme i vrata, ona po celom telu ima hematome i rasekotine. Porodica je želela da je transporuje na neku od inostranih klinika, ali to trenutno nije moguće zbog njenog stanja.

Vozač S. J. koji je upravljao vozilom koje je ogromnom brzinom u toku preticanja naletelo na kamion, imao je veliku količinu alkohola u krvi, saznaje 192 nezvanično.

Od Stefane su se oprostile i kolege sa Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

– Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo studente i sve zaposlene na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Univerziteta u Kragujevcu da je naša draga koleginica Stefana Đurović, studentkinja treće godine Osnovnih akademskih studija tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 23. avgusta 2022. godine – naveli su.

Ne skrivajući suze i jecaje, veliku tugu i bol, tragično nastradalu Stefanu, studentkinju treće godine Osnovnih akademskih studija Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, na večni počinak ispratili su njeni najbliži i najmiliji.

– Zašto Bože? Što mene ne uze? Što mi nju uze, polovinu mog srca. Sine, sećam se prvog pogleda na tebe u krevecu 1998. Odrastanja, igre. Prelepe plave okice. Školu si završavala, učila, nikada mrava zgazila nisi. Što mi te Bog uze – napisao je pored ostalog neutešni otac Vladimir u emotivnoj poruci na društvenoj mreži, zahvaljujući se svima na podršci, pomoći i rečima utehe zbog prerane i tragične smrti kćerke Stefane.

O tragično nastradaloj devojci sve najbolje govore i njeni prijatelji, kolege i poznanici.

– Stefana je bila pravi anđeo. Dobra i vredna devojka, sa lepim planovima za budućnost. Poznavale smo se duže od deset godina i nikade ništa ružno o njoj nisam čula – jedva kroz suze izgovara njena drugarica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading