ČAČANI MESECIMA STRAHUJU OD KOMŠIJE Otkrivaju nove detalje krvavog obračuna: Čuli smo vrištanje dece, niko nije smeo da proviri
Tanjug

Nakon krvavog obračuna koji se dogodio sinoć na Ljubić keju u Čačku, između Radojka S (45) i S. M. (35) mlađi muškarac je zadobio ubodne rane u predelu grudnog koša.

Žena koja je došla sa njim imala je posekotine po šakama. Njihove povrede su okarakterisane kao lakše telesne, ali je muškarac zadržan na posmatranju i smešten smešten u jedinicu intenzivnog lečenja.

S.M. pored rana u predelu grudi ima i drugih posekotina, kao i brojne modrice i podlive.

Sinoć je u pratnji policije u bolnicu dopremljen i napadač Radojko S. koji ima posekotinu na levoj potkolenici, kao i brojne podlive po telu.

Stanari naselja Ljubić kej, naročito u zgradi u Ulici Danice Marković na broju 17 gde se dogodio obračun su u strahu od komšije od kojeg mesecima nemaju mira.

- Ova žena, ispred čijih se vrata dogodio krvavi obračun, je u više navrata prijavljivala tog komšiju zbog raznih neprijatnosti koje joj je priređivao. Na kraju je bila prinuđena da postavi blindirana vrata na ulaz u stan i kamere na vrata, sve prozore i terasu - pričaju preplašene komšije dodajući da je ona slučajeve maltretiranja prijavljivala policiji i upravniku zgrade.

- Pretpostavljamo da mu je smetala graja dece, ali mi okolni stanari ne možemo reći da je iz njenog stana dopirala buka. Prirodno je da se u stanu gde ima dece čuju glasovi, jednostavno prgavi komšija je uzeo na zub i maltretirao, samo zato što ga je prijavljivala policiji - kaže naš sagovornik, inače penzioner kakvih je većina u ovoj zgradi.

Komšije kažu da je žena sa troje dece kupila stan na spratu iznad Radojkovog i dodaju da ne znaju šta je ovoga puta bio konretan motiv krvavog obračuna.

- Obračun dvojice muškaraca se odigrao ispred ulaznih vrata stana komšinice. Čuli smo vrištanje dece, galamu i komešanje, ali niko nije smeo da proviri na svoja vrata. Kada se sve utišalo video sam krvav hodnik, stepenište i vrata. Živ nisam od straha šta će se dogoditi kada napadač ponovo izađe na slobodu - priča komšija, dodajući da Radojku S. ovo nije prvi slučaj sukoba sa zakonom.

Radojku S.je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, biće saslušan kod tužioca, nakon čega će biti poznato da li će mu i koje krivično delo biti stavljeno na teret.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading