VIŠE DRŽAVNO TUŽILAŠTVO U PODGORICI: Formiran predmet povodom masakra na Cetinju
Foto: Printscreen/instagram

- Više državno tužilaštvo u Podgorici je formiralo predmet povodom jučerašnje događaja na Cetinju kada je od strane Vuka Borilovića, upotrebom vatrenog oružja, ubijeno deset i povređeno šest lica, dok je Vuk Borilović nakon toga lišen života - saopštila je za CdM viša državna tužiteljka i rukovoditeljka Višeg tužilaštva u Podgorici Lepa Medenica.

- Nakon preduzimanja svih neophodnih mera i radnji koje su u toku, a u cilju potpunog rasvetljavanja predmetnog događaja, te sprovođenja veštačenja po naredbi ovog tužilaštva, kao i sašlušanja svedoka-očevidaca ovog događaja, doći će se do dokaza, ko je ubio V.B . koji je, prethodno, usmrtio deset i ranio šest osoba - kazala je za CdM Medenica.

 

 

Podsetimo, Vuk Borilović (34) je u petak 12. avgusta, navodno, nakon rasparave oko kirije sa porodicom Martinović naoružan ušao u njihov dom. Upucao je dva dečaka - starosti 11 i osam godina, a potom i njihovu majku Natašu Pejović Martinović, a onda je izašao napolje i krenuo kroz naselje da seje smrt. Ubio je 10 ljudi, a šest ranio, a kasnije je u razmeni vatre sa policijom i jednim meštaninom on ubijen. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading