OTKRIVAMO Uživao u seksu  s gejom kojeg  je opljačkao!
Foto: Shutterstock

Dvojica od petorice mladića iz Vrnjačke Banje, koji su uhapšeni zbog sumnje da su krajem jula preko aplikacije Grindr, koja služi za upoznavanje gej osoba, ugovarali sastanke s muškarcima, a zatim ih tukli i pljačkali, priznali su krivicu i pušteni su da se brane sa slobode.

U policijskoj akciji kojom je rukovodilo nadležno tužilaštvo uhapšeni su Dalibor J. (31), koji je označen kao mozak operacije, zatim  Radomir V. (29),  Gordan R. (30), Antonije V. (36) i Goran M. (30). Oni su se branili na saslušanju da nisu razbojnici, već samo osobe koje su ugovarale sastanke kako bi pružali seks za novac.

OTKRIVAMO Uživao u seksu  s gejom kojeg  je opljačkao!

Privatna arhiva

shuterstock

 

Posle skoro 10 dana provedenih u pritvoru slomili su se Antonije i Gordan, koji su odlučili da priznaju pljačku pripadnika LGBT populacije.

 - Gordan je objašnjavao da je samo prisustvovao pljačkama i da mu je posao bio da žrtve zastraši. On je izneo tvrdnje da je glavni organizator celog posla Dalibor. Rekao je da je Dalibor došao na ideju da lako dođu do para, a to je da pljačkaju  pripadnike LGBT populacije jer oni zbog sramote neće smeti da to prijave policiji. Opisao je kako je s Daliborom opljačkao i Đ. M. (31), koji je oralno zadovoljavao Antonija. Rekao je da su mu zadali par ćuški i zapretili da će se saznati njegova nastranost - rekao je izvor.

 

OTKRIVAMO Uživao u seksu  s gejom kojeg  je opljačkao!

Privatna arhiva

 

 

Prevarili više od 20 žrtava

Tužilaštvo u Kraljevu i policija pozivaju sve žrtve ove grupe da se jave kako bi se proširila istraga i kaznili počinioci.

- Sumnja se da ima oko 20 žrtava, ali zbog specifičnosti situacije, one se stide da se jave nadležnima - navodi naš izvor.

Antonije je bio mnogo rečitiji od svog saradnika, te je opisivao i „akciju“ koja se dešavala u kolima.

OTKRIVAMO Uživao u seksu  s gejom kojeg  je opljačkao!

Privatna arhiva

 

 

- Antonije je rekao da je Dalibor napravio više profila na aplikaciji Grindr, gde je stavljao slike svojih saučesnika. Kada bi mu se neka žrtva javila, on bi se s njom dopisivao. Objašnjavao bi šta voli da mu se radi i šta voli da radi. Pa tako kada se Đ. M. upecao na priču, na sastanak se došao Antonio - objašnjava izvor, i dodaje:

- Antonije je rekao da je zbog posla morao da se uživi u ulogu homoseksualca, da bi potom Dalibor i Gordon mogli neopaženo da im priđu. Takođe je rekao da je prilikom sastanka došlo do promene plana jer Đ.M. nije želeo da ide ne njegovo predloženo mesto. Umesto toga, otišli su u šumarak pokraj puta. Kako njegovi  saučesnici nisu stizali, on je morao da se „žrtvuje“. Tu je krenula akcija, pa ga je žrtva oralno zadovoljavala i on se prepustio. Rekao je da mu je bilo lepo, ali da nije završio jer su ga minut pre kraja prekinuli saučesnici - rekao je izvor.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading