SLAVLJE PRERASLO U HOROR! Ženu ubio na slavi, pa pucao sebi u glavu!
Foto: Alo.rs

Horor na slavlju! Vinko Paunović (53) iz Starčeva kod Petrovca na Mlavi izrešetao je hicima iz pištolja svoju ženu Julijanu (46) dok je sedela na ljuljašci, a zatim je pucao sebi u glavu! Kobnog dana obeležavali su svoju krsnu slavu, a krvoproliće se dogodilo pred njihovim gostom!

SLAVLJE PRERASLO U HOROR! Ženu ubio na slavi, pa pucao sebi u glavu!

Foto: Alo.rs

Žrtva Julijana Paunović

Kako saznajemo, ubistvo i samoubistvo dogodilo se u utorak oko 18.30 sati u selu Starčevo kod Petrovca na Mlavi, u porodičnoj kući supružnika u kojoj su živeli sa njegovim roditeljima. Vinko i njegova supruga preminuli su na licu mesta, a policiju su navodno pozvali Vinkovi roditelji.

Sin im umro pre tri godine!

Komšije nesrećnih supružnika kažu da su važili za vredne ljude, ali da su, nažalost, pre tri godine doživeli veliku porodičnu tragediju.

- Njima je pre tri godine umro sin! Bio je bolestan i slep, a o njemu se brinula baka. Dok su oni živeli u Austriji i radili, sin je bio sa bakom i dekom. Imaju još jedno dete - kažu poznanici.

- Sve se izdešavalo zapravo u dvorištu porodične kuće. Julijana je sedela na ljuljašci, a zatim je iz kuće izašao Vinko i ispalio više hitaca jedan za drugim u grudi nesrećne žene. Nakon toga se prislonio na zid, stavio pištolj sebi na čelo i ispalio hitac. Lekari nisu mogli ništa da učine za njih. Policiju su pozvali Vinkovi roditelji, a njegova majka je od šoka čak pala u nesvest. Lekari su morali da reaguju zbog nje i da je odvezu u Hitnu pomoć - navodi izvor blizak istrazi.

Proteran iz Austrije zbog nasilja!

Roditelji nesrećne Julijane potvrdili su za medije da je Vinko maltretirao njihovu ćerku. Rekli su da ga nisu prijavljivali jer je navodno pretio da će da pobije celu porodicu. Ispričali su da Julijana zbog njega nije mogla ni da spava.

- Njega je prijavio gazda kuće u Austriji gde je živeo sa Julijanom. Prijavio je porodično nasilje. Imao je zabranu ulaska u Austriju - kazali su roditelji nesrećne žene.

Istakli su da je Vinko pio i da je znao da je tuče, kako kažu, danju i noću. Julijanina majka je istakla da je dan pre ubistva videla Vinka, da je bio čudan i da nije želela da priča s njim.

Prema rečima njihovog poznanika, tragedija se dogodila na proslavi njihove slave Svetog arhangela Gavrila.

SLAVLJE PRERASLO U HOROR! Ženu ubio na slavi, pa pucao sebi u glavu!

Foto: Alo.rs

Vinko i Julijana Paunović

- Bila je njihova porodična slava. Sa njima su bili gosti, rođaci i prijatelji. Sve je proteklo u najboljem redu. Gosti su počeli polako da odlaze i sa njima je ostao samo Vinkov zet. Celo krvoproliće se dogodilo pred njegovim očima. Čovek je u potpunom šoku. Vinko je izrešetao Julijanu, a zatim je sebi prosvirao glavu. Sve se izdešavalo u nekoliko minuta - tvrdi naš sagovornik i dodaje da je Julijana došla u Srbiju pred slavu.

Sin preko telefona slušao pucnjavu!

Roditelji nesrećne Julijane ispričali su da je njihov unuk zvao iz Austrije Vinkove roditelje i čuo pucnjavu.

- Moj unuk je zvao iz Austrije kada se ovo dogodilo i pitao je dedu ko to puca u dvorištu - kazala je za medije Julijanina majka.

- Oboje su godinama živeli i radili u Austriji, a u Starčevo su dolazili kad god mogu. Vinko se vratio pre dve godine i tu je bio s roditeljima, a Julijana je ostala u inostranstvu i dolazila povremeno. Pričalo se da Vinko i ne sme da se vrati u Austriju jer je imao zabranu ulaska upravo zbog porodičnog nasilja. Julijana je najpre bila na more, a onda je doputovala u Starčevo zbog slave. Niko nije mogao da nasluti da će doći do ovoga. Na slavi je bio i policajac! Primetio bi nešto! - kaže poznanik porodice.

Zasad nije poznat motiv ubistva i samoubistva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading