PRONAĐEN VOZAČ KOJI JE USMRTIO ŽENU KOD LUČANA On je pobegao sa mesta udesa, ali je nađen i uhapšen
Foto: RINA

Vozač koji udario ženu iz Lučana koja se od petka vodila kao nestala, a zatim pobegao sa mesta nesreće je brzom i efikasnom akcijom policije pronađen i uhapšen.

On se sumnjiči da je u večernjim satima 22. jula upravljajući vozilom marke "audi" naleteo na četredsetogodišnju ženu i naneo joj teške telesne povrede. 

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, efikasnim operativnim radom, uhapsili su S. D. (1978) iz okoline Lučana, osumnjičenog da je na putu Lučani - Guča, automobilom udario četrdesetogodišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula", potvrdio je MUP. 

Njeno beživotno telo dva dana kasnije pronašli su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege koji su dodmah po prijavi krenuli u potragu. 

"Mapirali smo čitav teren koji smo obilazili tokom subote i nedelje, a telo je pronađeno u šipražju pored puta u blizini mesta Lis, na putu Lučani- Guča. Odmah je obaveštena stanica policije u Lučanima", rekli su za RINU u DVD Požega. 

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, osumnjičenom vozaču je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading