OTKRIVEN VOZAČ KOJI JE VOZIO U KONTRA SMERU NA AUTO PUTU On je priveden pa pušten, nije bio pijan ni drogiran već evo razloga (FOTO,VIDEO)
Foto: Instagram/printscreen

Pripadnici saobraćajne policije identifikovali su i priveli vozača "fiat punta" u ponedeljak oko 15.30 sati na naplatnoj rampi. On je odmah po hitnom postupku odveden kod sudije za prekršaje koji ga je međutim pustio bez zadržavanja i pritvora.

- Vozač nije bio pijan ni drogiran, već čini se lud. Rađen je alkotest koji nije pokazao prisustvo alkohola u organizmu, a čist je ostao i test za drogu.  Pretpostavlja se da će platiti kaznu za nasilničku vožnju - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Snimak kako S.Ž. vozi u kontra smeru na auto - putu objavljen je u ponedeljak na društvenim mrežama i uplašio sve koji su ga videli.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vozac

19.07.2022 13:55

Lud! Posto bije pijan i drogirannego srecom "samo lud", platice kaznu i nastaviti da vozi. Dok nekog ne ubije. Na psihijatriju i njega i tvorce zakona koji tolerise ludake i ubice na drumovima! Dosta vise!!

Stojko

19.07.2022 13:56

Ako je lud, to mi doduše morao da utvrdi lekarski konzilijum, onda treba u specijalnu bolnicu na lečenje, a takvi ne mogu upravljati m/v.