HAPŠENJE NA ČUKARICI Nasilnici pretili prolaznicima pištoljem, policija munjevito reagovala
Alo!

Nasilnici koji su bili u alkoholisanom stanju pretili su prolaznicima sa terase iznajmljenog stana u Ulici Momčila Čedića, psovali ih i mahali pištoljem kako bi ih uplašili.

Prema nezvaničnim saznanjima incident se dogodio nešto pre 18:30 kada je nekoliko građana pozvalo policiju u prijavilo pretnje i uznemiravanje.

VIŠESTRUKE UBODNE RANE Novi krvavi obračun stranih državljana u Kikindi završen u bolnici

- Grubijani su konzumirali alkohol na terasi iznajmljenog stana i pravili buku. U jednom trenutku jedan od slučajnih prolaznika pogledao je u njihovom pravcu, a oni su to shvatili kao pretnju i uputili mu salvu uvreda - kaže sagovornik "Informera" iz istrage.

Navodno jedan od izgrednika je tada iz stana doneo pištolj i vitlao njime na terasi kako bi uplašio prolaznika.

- Pokazivao je oružje, pretio njime prolaznicima... Uplašeni ljudi pozvali su policiju koja je odmah reagovala i stigla na lice mesta - dodaje on.

Ukupno dve patrole i nekoliko policajaca stiglo je na mesto incidenta i uz asistenciju vlasnika stana ušlo unutra.

SRBIN SE AUTOM ZALETEO NA POLICIJU Oni pripucali na njega, pa ga uhapsili - prava krimi-drama na ulicama Riminija

- Policajci su bili posebno oprezni s obzirom da su dobili informaciju da se u stanu nalazi oružje. Akciju su izveli perfektno, uhapsili izgrednike i pronašli pištolj koji je jedan od osumnjičenih sakrio na prozor u kupatilu - napominje naš izvor i dodaje da su sva trojica huligana privedena u prostorije Policijske stanice na Čukarici.

- Zanimljivo je da sva trojica imaju krivični dosije, da su poznati policiji od ranije. Jedan od njih je čak osuđivan za ubistvo - tvrdi on. 

Policija će daljom istragom utvrditi sve okolnosti incidenta i podneti odgovarajuće prijave protiv privedenih lica. 

 

Komentari (0)

Loading