VIŠESTRUKE UBODNE RANE Novi krvavi obračun stranih državljana u Kikindi završen u bolnici
Foto: Alo!/Miroslava Obadić

Obojica migranata zbrinuta su u kikindskoj bolnici, dok je jedan upućen na dalje lečenje u Klinički centar Vojvodine.

Pakistanci koji su se sukobili su mlađe životne dobi i odmah nakon krvavog sukoba, prebačeni su kikindsku Opštu bolnicu, gde su zbrinuti.

- Jedan od njih je otpušten i vraćen u Prihvatni centar, dok je drugi zadobio teške telesne povrede u predelu grudi, ali i višestruke ubodne radne po rukama i nogama i morao je sanitetom da bude transportovan u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu - kažu za „Alo!“ u kikindskoj bolnici.

Foto: Alo!/Miroslava Obadić

 

Policija će preduzeti sve kako bi utvrdila i otkrila sve okolnosti koje su dovele do nemilog događaja, rečeno nam je u PU Kikinda.

- Dvojica državljana Pakistana zbrinuti su u bolnici i mi utvrđujemo sve okolnosti koje su dovele do sukoba, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom-navode u policiji.

Ovo, nažalost, nije prvi put da se migranti ubadali oštrim predmetima u okršajima od kojih je najdrastičniji primer krajem novembra prošle godine, kada je jedan Pakistanac ubijen oštrim predmetom u centru Kikinde.

Prihvatni centar kod Kikinde nalazi se na putu između ovog grada i Banatske Topole, na mestu nekadašnje Industrije mesa „29. novembar i u njemu borave isključivo samci iz Pakistana, Maroka, Indije, Bangladeša i Avganistana. Osposobljen je 5. aprila 2017. godine za smeštaj migranata, kojih je obično mnogo više od prvobitnog kapaciteta sa oko 250 kreveta.

Komentari (0)

Loading