Prekinuto suđenje Miki Aleksiću zbog dojave o bombi! (VIDEO)
Alo!

Aleksić je zajedno sa advokatom i suprugom ušao u zgradu Palate pravde, a ispred su ga, kao i prethodni put, sačekali aktivisti sa transparentima na kojima piše "Pravda za žrtve kazna za počinioce" i "Verujemo Mileni Radulović".

On je u sud stigao sa slobode, pošto mu je 10.marta ukinut kućni pritvor u kom je bio od 10. septembra prošle godine.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

UŽAS KOD MIRIJEVA U njivi pronađeno beživotno telo - Alo.rs


Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

Suđenje je odloženo za 12. septembar.

Mika Aleksić je svoje današnje izlaganje nazvao epizodom "Iva Ilinčić izgubljena u vremenu"! 

Miroslav Aleksić je ovim rečima započeo odbranu: - Ja ovde stojim kao čovek koji Ivu poznaje 15 godina, ja svedočim o tome, trudiću se da kažem sve što je moguće pozitivno o njoj, nemam nikakvu nameru da kažem drugačije, ona jeste mio čovek.

Nema očevidaca osim njih (devojaka) i mene. Ja sam svedok događaja, i po ovim navodima učesnik, zamislite to!

- Ivina izjava je početak ovog slučaja koji se zove Milena Radulović - kazao je Mika i istakao je da je Iva često menjala datume događaja za koje ga terete u svom iskazu i da je to sve zapravo delo njenih iskrivljenih sećanja. 

Kazao je da je Iva dobra glumica, insinuirajući da je njen iskaz lažan.

Takođe, početak suđenja je obeležilo i prepucavanje između Aleksićevog branioca Zorana Jakovljevića i advokata Borivoja Borovića, punomoćnika devojaka.

Borivoje Borović je rekao sudiji da podilazi okrivljenom, da se stvara utisak velikog umetnika na optuženičkoj klupi i  upitao je zašto moramo da slušamo njegovo predavanje.

Zatim se javio Jakovljević sudiji za reč da Borojević ne insinuira i ne pravi nastupe zbog medija.

Zatim je sudija zamolio Jakovljevića da ne govori dok mu on ne da reč na šta se Jakovljević bunio govoreći da mu sudija onemogućava obraćanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading