DROGIRAN DIVLJAO AUTOM 150 NA SAT I UBIO RUSKINJU! Jedna osoba poginula, više povređeno u saobraćajnoj nesreći u Melencima
Foto: Alo.rs

Poginula zbog bahatog klinca! Ruska državljanka Alina K. Sergejevna (34) je poginula, a njen dečko je teško povređen u Melencima, kada se u njihovo vozilo na semaforu u punoj brzini zakucao automobil kojim je upravljao M. S. (20)! Vozač je bio pijan i drogiran, a upravljao je automobilom koji nije njegov!

Tragedija se dogodila u sredu, oko 23 sata, na raskrsnici ulica Srpskih vladara i Svetozara Markovića u Melencima kod Zrenjanina, kada je došlo do sudara automobila „škoda“ i „džeta“. Od siline udarca „škoda“ je odletela skoro 30 metara i zakucala se u drvo.

DROGIRAN DIVLJAO AUTOM 150 NA SAT I UBIO RUSKINJU! Jedna osoba poginula, više povređeno u saobraćajnoj nesreći u Melencima

Foto: Alo.rs

Mesto nesreće foto: Instagram 192.rs

- Ruska državljanka bila je na mestu suvozača u „škodi“, a za volanom je bio njen dečko B. S. (40). Oni su u svom vozilu čekali zeleno svetlo na semaforu, kada se otpozadi, u punoj brzini, u njih zakucao M. S. koji je upravljao „džetom“. „Škoda“ je u udesu potpuno razlupana, a nesreća se završila tragično. Ruskinja je poginula na licu mesta i lekari nisu mogli ništa da urade. Njen dečko je zadobio teške povrede. Iako je bio svestan, bio je u stanju šoka, nije pričao - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje stravične detalje o bahatom mladiću koji je izazvao nesreću.

Uhapšen bahati mladić

Mladić M. S. iz Melenaca uhapšen je po odobrenju višeg javnog tužioca iz Zrenjanina zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Zasad nije poznato čiji je automobil kojim je upravljao. U udesu je i sam povređen.

- M. S. je divljao ulicom oko 150 kilometara na sat! Ubrzo po dolasku policije utvrđeno je da je mladić bio pod uticajem alkohola, ali i narkotika. Da nije bio svestan svog neodgovornog ponašanja, dokazuju očevici koji tvrde da posle nesreće bukvalno nije znao gde se nalazi. Sa njim u vozilu kao suvozač je bio i J. P. (22) koji je zadobio lakše povrede. Inače, automobil kojim je upravljao nije njegov, već je navodno pozajmio od nekoga - tvrdi naš sagovornik.   

Kako saznajemo, poginula ruska državljanka je prijavljena u Beogradu, a meštani Melenaca tvrdili su da je žrtva stanovala u selu Padej. Mladića koji je izazvao nesreću poznaju i kažu da nije prvi put da pravi probleme.

- Dečko je problematičan, naročito u poslednje vreme. Da pije znamo, a u prethodnom periodu smo čuli i da se drogira. Bahato se ponaša, a svojom glupošću sada je usmrtio nesrećnu devojku, ni krivu ni dužnu. Priča se da je pre nesreće sedeo u obližnjem kafiću gde se nalivao alkoholom, a zatim je seo u automobil. Kupio je i motor skoro - pričaju meštani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading