SMRT MLADE ŠAPČANKE POD VELOM MISTERIJE Postoje dve verzije tragedije u Bijeljini
Foto: Printscreen

Kako se saznaje od Aleksandrinog oca Radoslava Petrovića, njegova ćerka je pre dve nedelje bila u Bijeljini sa svojim dečkom Filipom G., koji je njemu, kao i policiji, ispričao da je devojku usred noći zatekao obešenu u kupatilu sobe u kojoj su odseli.

– On se navodno probudio usred noći i video da nje nema u krevetu. Krenuo je do kupatila, a kada je ušao, zatekao je Aleksandrino telo kako visi, pa ga je skinuo i izneo ispred motela, gde ga je pronašla i policija. Ne znam šta se tačno dogodilo jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Recepcionar je pozvao Hitnu pomoć, ali kasno – kaže šokirani otac.

Dugo bili zajedno

Rajko navodi da se njegova ćerka godinama zabavljala s momkom koji ju je zatekao mrtvu.

- Koliko znam, dugo je imala tog dečka, putovali su često. Nismo bili u kontaktu u poslednje vreme jer smo se njena majka i ja razveli. Njeni prijatelji kažu da je bila vedra, nisu ni slutili da bi mogla da digne ruku na sebe. Kako je umrla, i dalje mi nije jasno – kroz suze govori otac.

Mlada Šapčanka nađena mrtva u kupatilu - Alo.rs

On pojašnjava i da je posle tragedije bio u kontaktu s ćerkinim momkom.

- Sahranjena je ovde u Zminjaku. On je dolazio, ljubio je njenu sliku, plakao… Kaže da se sama obesila, a ja ne znam šta da mislim. Da li je kriv, ne znam, to će policija utvrditi – objašnjava potreseni otac.

Šta kaže policija, a šta prijatelji

Nadležni organi Republike Srpske utvrđuju da li je mlada Šapčanka zaista izvršila samoubistvo.

- Mladić je ispitan u policiji, a pokrenuta je istraga jer ima određenih indicija da bi samoubistvo moglo biti inscenirano kako bi se prikrili tragovi zločina – objašnjava izvor.

Aleksandrine kolege iz firme u kojoj je radila ne kriju da su u šoku zbog svega što se dogodilo. Tvrde i da su čuli dve verzije događaja.

- Najčešća priča je da su to veče bili na svadbi. Kada su se vratili, Aleksandra je navodno našla poruke u njegovom telefonu koje je razmenjivao sa drugom devojkom i izvršila je samoubistvo. Prema drugoj verziji, njen momak ju je u naletu ljubomore udavio - navode kolege.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vlada

15.06.2022 13:55

Samoubistvo vesanjem nije sigurno. Zasto? Zato sto u afektu ako je doslo do svadje,ne odes u sred noci da se besis dok momak spava,vec skocis kroz prozor,uzmes noz,zarijes sebi u srce i gotovo. Ovo je sve samo ne samoubistvo. Ako policija bude htela razotkrice ovog momka. Da je htela da digne ruku na sebe,to bi uradila sama nekad negde. A ne bi isla u drugi grad sa momkom na veselje i onda digla ruku na sebe.