SRBIN U TANGAMA TUKAO POLICAJCE Nesvakidašnji incident na Malti zapalio društvene mreže
Foto: Alo.rs

Šok i smeh na Malti! Srbin (33), koji je bio u bekstvu od policije četiri meseca, uhapšen je na bazenu na Malti, a tom prilikom povredio je čak četvoricu policajaca! Snimak njegovog hapšenja postao je viralan pošto se odeven samo u tange više minuta rvao s policajcima, naočigled drugih kupača!

Kako saznajemo, incident se dogodio u nedelju, 5. juna, na gradskom bazenu u gradu Gzira. Mirno popodne na bazenu prekinuo je nesvakidašnji incident, koji su usnimili brojni kupači. Snimak na kojem se mišićavi Srbin, samo u tangama, otima policajcima koji ne uspevaju da ga savladaju, izazvala je šok među korisnicima društvenih mreža.

SRBIN U TANGAMA TUKAO POLICAJCE Nesvakidašnji incident na Malti zapalio društvene mreže

Foto: Alo.rs

 

- Za Srbinom je bila raspisana poternica zbog učestvovanja u tuči 17. februara. Tom prilikom teško je povređen jedan muškarac. Sve se dogodilo u gradu Marsaskala. Srbin se krio od policije, a uhapšen je posle četiri meseca potrage. Primećen je u gradu Gzira na bazenu - navodi portal lovinmalta.com.

Na snimku se vidi više policajaca koji prilaze Srbinu, međutim, niko nije očekivao da će uslediti drama. Osumnjičeni je počeo da se opire, da se bacaka i migolji. Policajci uspevaju da ga obore na zemlju. Međutim, iako je više njih bilo gotovo na njemu, on je uspeo da se otrgne. Kretali su se duž bazena rušeći sve pred sobom, dok ih Srbin udara i gura. Jedna devojka, koja je bila u društvu Srbina, ide za njima i skuplja stvari zajedno s drugim policajcima.

 

SRBIN U TANGAMA TUKAO POLICAJCE Nesvakidašnji incident na Malti zapalio društvene mreže

Foto: Alo.rs

 

Policija zvala pojačanje

Prema navodima lokalnih medija, policija je morala čak da zove pomoć zbog, kako ističu, veoma jakog muškarca koji se opire hapšenju. Posle akcije policajcima je bila potrebna medicinska pomoć.

- Sumnja se da je Srbin s muškarcem starim 29 godina učestvovao u tuči u Marsaskali. Po hapšenju Srbin je priveden u policijsku stanicu u Florijani. Prilikom hapšenja policajci su morali da zovu i rezervnu jedinicu, pa je tek tada savladan - navode mediji.

Snimak je postao hit na društvenim mrežama. Dok su jedni šokirani, drugi su se smejali zbog prizora u kojem se poprilično agresivni mladić otima, a policajci pokušavaju da ga obuzdaju.

SRBIN U TANGAMA TUKAO POLICAJCE Nesvakidašnji incident na Malti zapalio društvene mreže

Foto: Alo.rs

 

„Više policajaca pokušava da obuzda nasilnika koji se bukvalno uvija i okreće po betonu. Snažno se opirao, a na sebi je imao samo tange“, navodi se u opisu snimaka.   

Ispod su se nizali komentari: „Napadač u tangama plus muzika u pozadini... kakav prizor!“, „Muzika baš dobro ide uz ovu scenu“, „Čemu moraš da prisustvuješ na svom odmoru“, „Moram da kažem da je hrabro danas nositi spido gaće. Mislila sam da je to odavno demode, a ispade da su sada gangsta. Ko zna!“, „Da li on to nosi tange?“, nizali su se komentari  jedan za drugim.

Posle višeminutne akcije Srbin je uhapšen, a kako navode malteški mediji, tom prilikom povređena su četiri policajca. Srećom, zadobili su samo lakše povrede.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading