UBIO SAM MILOŠA JER ME JE PONIŽAVAO Zoran Radojčin (54) priznao likvidaciju u vikendici u Rakovici
Foto: Alo.rs

Kao da se ništa nije dogodilo! Zoran Radojčin (54), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Miloša Tomašević (32) u njegovoj vikendici u Rakovici, priznao je ubistvo pred tužiocem, a zatim je smireno opisao tragediju do detalja. Rekao je da ga je Miloš stalno ponižavao i vređao, te da je zbog toga odlučio da ga ubije, saznaje Alo!

Stravičan zločin dogodio se u Letićevoj ulici, u noći između nedelje i ponedeljka, 40 minuta posle ponoći. Zoran je ispalio tri hica u Miloševe grudi, a zatim je pozvao policiju i rekao da je počinio ubistvo. Miloš je stradao na rođendan svog maloletnog sina.

UBIO SAM MILOŠA JER ME JE PONIŽAVAO Zoran Radojčin (54) priznao likvidaciju u vikendici u Rakovici

Foto: Alo.rs

Vikendica u kojoj se dogodio uločin foto: M. Jošida

Osumnjičeni je juče saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je priznao ubistvo.

- Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, imajući u vidu da je povratnik, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Zoran: Ne znam ništa o bitkoinima!

Ranije se kao jedan od motiva za ubistvo pominjao novčani dug koji je Miloš navodno imao prema svom „stanaru“ Zoranu. Prema ranijim informacijama, sumnjalo se da su njih dvojica zajedno rudarili kriptovalute, zbog čega je među njima došlo do sukoba.

- Zoran je na pitanje o rudarenju kriptovaluta rekao da ne zna ništa, jer je mašine i uređaje za to Miloš doneo u kuću dva ili tri dana pre ubistva. Isticao je da je reč o konstantnom ponižavanju i da je to bio okidač, a ne novac - kaže izvor Alo!

Zoranu R. se na teret stavlja krivično delo ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora - saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Izvor Alo! blizak istrazi navodi da je Zoran na saslušanju detaljno ispričao šta se dogodilo kobne noći u naselju Kijevo u Rakovici.

UBIO SAM MILOŠA JER ME JE PONIŽAVAO Zoran Radojčin (54) priznao likvidaciju u vikendici u Rakovici

Foto: Alo.rs

Vikendica u kojoj se dogodio uločin foto: M. Jošida

- Miloša sam upoznao pre tri godine u jednom kafiću. Stalno me je vređao i ponižavao. Te večeri mi je jednostavno prekipelo, pa sam odlučio da ga ubijem njegovom revolverom koji je stajao u kući. Posle toga sam zvao policiju da prijavim sve - ispričao je Zoran pred tužiocem.

Osumnjičeni je živeo u Miloševoj vikendici i za to vreme se brinuo o posedu, dok je žrtva živela sa suprugom i detetom u gradu. Inače, Zoran je odranije poznat policiji i osuđen je na dugogodišnju zatvorsku kaznu.

- Zoran je bio osuđen na sedam godina zatvora pred Specijalnim sudom zbog zločinačkog udruživanja i falsifikovanja novca. Pošto je bio u bekstvu, za njim je bila raspisana poternica, a poslednje tri godine se krio u kući ubijenog Miloša - navodi izvor.

Komšije kažu da su često viđali Zorana i Miloša u dvorištu kako roštiljaju sa rođacima i prijateljima. Oni navode da nikada nisu videli da su se njih dvojica oko nečega sukobili.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading