(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Lopov napao ženu na Novom Beogradu, izbio joj zub i pokidao nakit!
Printscreen

Kako se vidi na snimku sa društvenih mreža, stariji gospodin koji je bio u blizini pokušao je da odbrani napadnutu ženu od lopova, međutim, to mu nije pošlo za rukom, te je napadač sa sve lančićem u rukama otrčao u nepoznatom pravcu, dok je istraumirana žena ostala da leži na podu.

Reakcije neverice ni ovaj put nisu izostale nakon što se u Beogradu na očigled svih dešavaju tuče i krađe. "Kol'ko moraš da budeš jadan da napadaš bespomoćnu ženu u godinama... Idi radi nešto nesrećniče jedan, u najboljim si godinama...Jadan je tvoj život", "Bolest koja se ne leči služenjem zatvorske kazne", samo su neki od komentara ispod uznemirujućeg video snimka.

MUNJEVITA AKCIJA NIŠKE POLICIJE Uhapšen lopov, opljačkao devojku na neverovatan način - Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Savet

29.05.2022 11:18

Evo dobrog saveta, ako vam pridje mlada muška osoba SA KAPULJACOM iz bilo kog razloga ( da pita nešto, da pomazi psa, da kao nešto pomogne isl.) otvorite četvoro oci vrlo verovatno je prišao da vas opljačka.

stanojka

29.05.2022 11:59

Svaka zena mora da nosi špre. Odma u oči našpricati. I u nemačkoj je katastrofa

Ajnštajn

29.05.2022 14:45

Očigledno dečko živi u obližnjoj zgradi, koja je Romima data pre par godina. Isti srušiti odmah, jer je ruinirana, odseliti ih odatle odmah!!! Ovog malog na prinudni rad