MUNJEVITA AKCIJA NIŠKE POLICIJE Uhapšen lopov, opljačkao devojku na neverovatan način
Rina

Nišlija K. K. (20) uhapšen je sinoć u munjevitoj akciji niške policije, svega nekoliko minuta nakon što je u Ulici Josifa Pančića u centru Niša na drzak i opasan način opljačkao jednu prolaznicu staru 21 godinu, saznaje "Blic".

U zadržavanju lopova pomogao i jedan građanin, koji je videvši uličnu pljačku, odmah, ne razmišljajući krenuo za počiniocem.

Dramatična krađa odigrala se sinoć oko 20.50 časova dok je devojka (21) iz Paraćina išla Ulicom Josifa Pančića, u kojoj u to doba uvek ima prolaznika jer se nalazi u širem centru NIša, nesluteći da će uskoro postati meta razbojnika. Ispred broja 5 u pomenutoj ulici, osumnjičeni K. K. joj je prišao, grubo joj istrgao torbicu sa ramena i krenuo da beži.

Jedan Nišlija koji se zadesio u blizini, videvši trenutak drske krađe i uznemirenu prolaznicu, odmah se dao u trk za lopovom. Uspeo je da sustigne i na kratko zadrži, ali se K. K. izmigoljio iz njegovih ruku i nastavio da beži, prethodno odbacivši ukradenu torbu. Prva patrola policije dojurila je izuzetno brzo, a za njima još četvorica, petorica policajaca tako da lopov nije stigao da pterči ni 300, 400 metara – sustignut je i uhapšen na uglu Ulica Josifa Pančića i Hajduk Veljkove.

Kako nezvanično saznajemo, u torbici se nalazila manja količina novca i lična dokumenta, ali je napadnuta devojka doživela veliki stres jer je nenadano našla na meti uličnog pljačkaša.

Po nalogu tužilaštva, nakon privođenja, K. K. je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio tešku krađu na drzak i opasan način.

Komentari (0)

Loading