PORUKE OTKRILE ISTINU Zbog ovoga je bolesno ljubomorni muž ubio doktorku iz Kragujevca
Foto: Alo.rs

Njoj je tim hirurga u UKC Kragujevac istog dana kada je povređena uradio višečasovnu operaciju u nameri da joj se spasi život, ali je po svemu sudeći, vremenski period u kome je njen mozak bio bez kiseonika bio preveliki, pa je došlo do trajnog odumiranja moždanih ćelija. Lekari su probali da je osposobe da diše samostalno, ali su ubrzo morali da je vrate na aparate jer bez njih nije mogla da održi životne parametre.

Zbog njenog teškog stanja, odustalo se i od prevoza helikopterom na VMA u Beograd, mada je tamo već sve bilo spremno za novu operaciju.

Iako je mnogo pretpostavki šta je bio razlog da Vladimir reši da ubije svoju ženu, najverovatnija je po svemu sudeći to bila njegova bolesna ljubomora. On je, nakon što se predao policiji posle bekstva sa mesta zločina,uhapšen istog dana i u sredu priveden kod Višeg javnog tužioca, ali nije hteo da da iskaz i iskoristio je zakonsko pravo da se brani ćutanjem. Međutim, procurela je informacija da je u policiji rekao da je to uradio jer je ustanovio da je ona u Nemačkoj našla drugog muškarca.

Ali, proverom poruka iz njenog mobilnog telefona, pokazalo se da su sumnje bile neopravdane, i da je prepiska bila isključivo na drugarskoj osnovi.

Iako pravu istinu niko ne zna sem Vladimira i Milene, njihovi prijatelji i rođaci su složni u jednom – da su njihovi skladni porodični odnosi u poslednjih nekoliko meseci bili poljuljani, kao i to da su se svađali.

Neslaganja su kulminirala kako je Milena u Nemačkoj polako stajala na svoje noge, i kako se bližio dan kada je trebalo da naprave porodične papire i da se svi presele tamo. Inače, ljudi koji ga dobro poznaju, kažu da je Vladimir bio patološki ljubomoran u svim svojim vezama, i da su mnoge zbog toga i pucale.

Sumnjao je u sve i svakoga, i u svojoj glavi često stvarao potpuno nerealne i umišljene priče. Tragično stradala Milena Milošević Maksimović će biti sahranjena u sredu, 25. maja u Kragujevcu.

Komentari (5)

Loading
Чича Дража

24.05.2022 14:52

Жалосно,туга,ал познато ми је то дописивање на другарској бази,моја супруга је имала исто такве поруке,другарске,набијала ми рачуне до бесвести,тел је на мене,ипак смо још увек заједно

rada

24.05.2022 15:38

Kao dr med.trebala je da prepozna šuzofreniju kod muža ,paranoidnu psihozu i ko zna šta.Pre udaje..prema tome...predbračni staž bar 2 god...svima preporučujem.

Zoran

24.05.2022 17:24

Kakva bre ljubomora.Ona radila u Nemackoj on se patio ovde sa decom.Sve nam je jasno.Sloboda zena je ok al da coveka vuce za nos..........Sad je ovako pa nek bude ostalima primer....Lepo razvod pa u pečalbu.......

Cica

24.05.2022 18:53

@Zoran - Ti si za jedan pregled kod cika doktora

neko

24.05.2022 18:15

Ne lupaj majketi. Pa onda 95% muskaraca na Balkanu ima sizofreniju. Ne. Nego im ponos ne dozvoljava da ga zena izdrzava i da bude bolja od njega.