POGREŠIO JE U PREDVIĐANJIMA ZA 50 METARA Ramiz Šljivić iz Tuzle je ovako otkrio gde će telo Mateja Periša biti pronađeno
Alo!

- Sve što je meni moja intuicija rekla i što sam izvukao iz vedskog natala Mateja Periša. Matejeva duša je napustila njegovo telo u periodu Venere, nije otišao kao kriminalac, već sa pesmom na usnama, veseo - rekao je Šljivić.

Kako je dodao, nema dileme da je smrt nastala utapanjem.

Detektiv Braca Zdravković kaže da mu se Šljivić javio početkom marta, ali da nije verovao u te priče.

 U početku nisam verovao, jer u takve stvari ne verujem. Nadao sam se da će Matej biti pronađen živ. Verovao sam da će ovaj slučaj biti rešen drugačije. Ramiz mi se javio mejlom i rekao da je na tom i tom mestu Matej imao susret sa anđelom smrti - naveo je Zdravković. 

Ljudi koji su pomno prethodnih 139 dana pratili potragu za Perišem pitaju ko je ta devojka - Alo.rs

Kako je rekao, bio je u kontaktu i sa Metejevom porodicom, ali i sa njegovim prijateljima koji su bili sa Perišem u Beogradu, osim jednog.

Kriminolog Ratomir Antonović smatra da je Ada Huje mesto pogodno za izvršenje različitih krivičnih dela.

 Radi se jednom specifičnom delu Beograda, koji deluje kao izolovan od opšte urbanicazije. Ima puno starih šlepova ostavljenih tu da istrunu, otpada... kada govorimo o obračnu kumova koji se tu dogodio. Kada je reč o velikoj saobraćajnoj nesreći mislim da je to stvar koincidencije - naveo je Antonović.

- Kada je reč o Mateju Perišu treba sagledati racionalne okolnosti. Zbog konfiguracije rečnog dna telo nije moglo da otpluta dalje - istakao je Antonović.

 

 

 


 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading