OVAJ DETALJ NA KRSTU MATEJA PERIŠA MNOGIMA JE PROMAKAO Okupljeni na opelu nisu ni primetili (FOTO)
Foto: Alo!/Dejan Briza

Veliki broj građana došao je da pruži podršku njegovom ocu Nenadu Perišu i oprosti se od mladića koga nisu ni poznavali, ali su se svejedno svim silama molili da bude pronađen živ. Venac je stigao i od veleposlanstva Republike Hrvatske u Beogradu, a bio je napravljen je od crvenih, belih ruža i kala.

Donet je i krst sa imenom i prezimenom nastradalog Splićanina, ali mnogima je promakla urezana godina na njemu. Matej Periš se vodi kao nestala osoba od poslednjeg dana decembra 2021. godine, a njegovo telo je isplivalo iz Dunava tek nakon pet meseci, međutim, na krstu je ipak upisana godina kad mu se izgubio trag.

Foto: Alo!/Dejan Briza

 

Zašto je doneta ovakva odluka nije poznato.

DNK analizom tela, podsetimo, utvrđeno je da utopljenik, koji je u četvrtak ujutru pronađen u Dunavu na Adi Huji, hrvatski državljanin Matej Periš (27) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine.

Prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem.

Ljudi koji su pomno prethodnih 139 dana pratili potragu za Perišem pitaju ko je ta devojka - Alo.rs

Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon što je izašao iz kluba Gotik. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere te je utvrđeno da je trčao beogradskim ulicama, iako ga niko nije jurio.

 

 

Komentari (0)

Loading