ŠOKANTAN OBRT O NESTALOJ DEVOJČICI IZ KIKINDE! Evo šta je policija otkrila da se desilo u toku noći
Printscreen

-Obavestili smo Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu i poslali izveštaj. Nema reči o otmici. Devojčica se jednostavno sinoć nije vratila kući-rečeno je kratko u kikindskoj policiji, koja je prethodno potvrdila da se devojčica vratila kući u Banatsko Veliko Selo.

Kako je otac prvo ispričao, verujući u priču svoje ćerke, Marijane (15), , u petak oko 20 časova i 30 minuta napala su dvojica manijaka kada je posle izlaska sa drugaricama krenula kući. Prema svedočenju njenog oca, Milana Ćerana, njegovu ćerku su muškarci vezali za drvo u petak uveče, kod obližnjeg groblja, i tu je držali celu noć, sve do 8 časova ujutru, u subotu.

ĆERKU SU MI DVOJICA MANIJAKA DRŽALI VEZANU ZA DRVO CELU NOĆ! Potresna ispovest oca iz Kikinde čiju su ćerku zarobili prošle noći

Podsetimo, ovaj događaj izazvao je šok u javnosti, a otac je uverljivo preneo ćerkinu priču, kada se jutros pojavila kući.

-Ćerka otišla u petak kasno popodne da se vidi sa drugaricama i prošeta. Rastale su se oko pola devet uveče i ona je pošla prema kući-ispričao je uznemireni otac.

Kako je dalje naveo, dvojica manijaka su njegovu ćerku napala, skočila na nju, a devojčica je počela da se brani i viče, ali je niko nije čuo.

-Prišli su joj s leđa i počeli da je vuku za kosu. Ona se u momentu otrgla i potrčala prema našoj kući, koja je ublizi mesnog gorblja. Siledžije su je stigle kod groblja, ponovo je napastvovali, cepali joj trenerku, brushalter, dok je moja ćerka nemoćno vikala i tražila pomoć. Zatim su je vezali za drvo i tu je držali do jutros, oko 8 časova, kada je ćerka nekako uspela da pobegne i vrati se kući-drhtavim glasom ispričao Milan o preživljenom ćerkinom užasu.

-Ćerka oko 8 časova jutros uletela u kuću, iscrpljena, histerična, pod velikim stresom, uplakana, šta da vam pričam-rekao je jutros otac devojčice za „Alo!“, koji je dao izjavu kikindskoj policiji.

Međuti, iz policije navode da je utvrđivanjem svih okolnosti, otac samo preneo priču svoje ćerke.

Tražilo je celo selo

Kada se do 22 sata devojčica u petak nije vratila kući, pored policije, tražili su je gotovo svi meštani sela, ali i lovačko udruženje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lidija

22.05.2022 18:29

Naravno da je devojcica uistinu dozivela ono sto je ispricala- stres, suze, paniku nije mogla da odglumi, a takodje i pocepanu odecu. Da li se hoce zataskati ovaj slucaj, krije li policij krivca...Nije otac maloletan i glup...