ĆERKU SU MI DVOJICA MANIJAKA DRŽALI VEZANU ZA DRVO CELU NOĆ! Potresna ispovest oca iz Kikinde čiju su ćerku zarobili prošle noći
Printscreen

Prema svedočenju njenog oca za „Alo!“, Milana Ćerana, njegovu ćerku su muškarci vezali za drvo u petak uveče, kod obližnjeg groblja, i tu je držali celu noć, sve do 8 časova ujutru, u subotu.

-Ćerka otišla u petak kasno popodne da se vidi sa drugaricama i prošeta. Rastale su se oko pola devet uveče i ona je pošla prema kući. Mogu slobodno da kažem da je ovo bio pokušaj silovanja-priča uznemireni otac Milan Ćeran.

Kako dalje navodi, dvojica manijaka su Marijanu napala, skočila na nju, a devojčica je počela da se brani i viče, ali je niko nije čuo.

ĆERKU SU MI DVOJICA MANIJAKA DRŽALI VEZANU ZA DRVO CELU NOĆ! Potresna ispovest oca iz Kikinde čiju su ćerku zarobili prošle noći

Printscreen

 

-Prišli su joj s leđa i počeli da je vuku za kosu. Ona se u momentu otrgla i potrčala prema našoj kući, koja je ublizi mesnog gorblja. Siledžije su je stigle kod groblja, ponovo je napastvovali, cepali joj trenerku, brushalter, dok je moja ćerka nemoćno vikala i tražila pomoć. Zatim su je vezali za drvo i tu je držali do jutros, oko 8 časova, kada je ćerka nekako uspela da pobegne i vrati se kući-drhtavim glasom priča Milan o preživljenom ćerkinom užasu.

Dok su Marijanini roditelji nemoćno tražili pomoć od policije i građana, na društvenim mrežama, devojčica je preživljavala užas i nekako uspela da se otrgne iz kandži manijaka. Potvrđeno je nije došlo do silovanja, ali je užas o nemilom događaju ostao kao belega, koja još dugo neće izbledeti.

-Ćerka oko 8 časova jutros uletela u kuću, iscrpljena, histerična, pod velikim stresom, uplakana, šta da vam pričam-kaže otac devojčice za „Alo!“, koji je trenutno u PU Kikinda, gde daje izjavu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mila

21.05.2022 14:43

Tako je to kad roditelji previse veruju deci i ne kontrolisu ih.Sreca pa joj se nista lose nije dogodilo.