DETALJI KRVAVOG SUKOBA U VELIKOJ MOŠTANICI Žena izbola muža nakon svađe
Foto: MUP Srbije

Kako se sumnja, ona je u utorak oko 23.30 sati, u kući u Velikoj Moštanici, ubola nožem Nikolu M. (43) svog nevenčanog supruga i nanela mu teške telesne povrede. On je, kako saznajemo, prebačen u Urgentni centar na reanimaciju.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo, ovo dvoje nevenčanih supružnika imaju već mesecima unazad problematičan odnos, a neretko zbog njihovih svađa reaguje i policija. Prema informacijama koje posedujemo, prijava za nasilje u porodici ni sa jedne strane nije bilo, ali su ih komšije prijavljivale za remećenje javnog reda i mira.

- Njih dvoje su se često svađali, a rasprave su uvek bile žučne. Supružnike su redovno prijavljivale komšije, a kada bi došla policija oni bi se uvek smirili i ponašali kao da se ništa nije dogodilo.

Policajac koji je našao Mateja Periša plakao - Alo.rs

Prijavu za nasilje u porodici nije želeo da podnese niko od njih dvoje, te se dolazak policije neretko završavao prekršajnom prijavom za remećenje javnog reda i mira - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, u utorak su se supružnici posvađali zbog toga što “žena radi, a suprug sedi kod kuće”.

- Njih dvoje nemaju dece, a žena je jedina zaposlena u toj zajednici. Njoj je smetalo što ona radi, doprinosi kući, a on sedi i ništa ne radi - kaže naš sagovornik. 

Komentari (0)

Loading