VIŠE NEMA SUMNJE Natpis na majici potvrđuje da je pronađeno Matejevo telo
Foto: Alo.rs

Majica koja je pronađena na telu mlađeg muškarca koje je isplivalo jutros kod Ade Huje identična je majici koju je imao Matej Periš, ekskluzivno saznaje "Blic". U pitanju je majica tamne boje sa aplikacijom jaguara i natpisom žutim slovima.

Kako saznajemo, na telu mladića koje je izvučeno oko 9.20 sati jutros iz Dunava kod Ade Huje, nakon što su telo u vodi primetili mornari jednog broda, bila je tamna majica sa aplikacijom jaguara bele boje i žutim natpisom koji ide u krug a piše "Power Super Cleaner".

Istu takvu majicu imao je Matej Periš i upravo je nju nosio na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak u Beogradu.

Ovaj detalj dodatno potvđuje da je izvučeno telo najverovatnije upravo Matej Periš za kojim se tragalo pet meseci.

Podsetimo, na telu je pronađen i srebrni sat na ruci, dok je u džepu farmerki pronađen mobilni telefon, ekskluzivno je objavio "Blic".

Kako saznaje "Blic", identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, a vizuelnim pregledom policajci su na licu mesta rekli da je utvrđena velika podudarnost pronađenog tela sa nestalim Splićaninom Matejem Perišem.

Podsetimo, telo mlađeg muškarca nađeno je oko 9.20 jutros u Dunavu kod Ade Huje. Kako je "Blic" eksluzivno objavio, garderoba na muškarcu odgovara opisu garderobe koju je u noći nestanka nosio Splićanin Matej Periš.

Telo mlađeg muškarca našli su mornari.

Garderoba koja je pronađena na telu su - farmerke, majica sa aplikacijom i jedna bela patika, što se poklapa sa garderobom koju je u noći nestanka na sebi imao Splićanin Matej Periš.

Telo je odneto u Institut za sudsku medicinu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading