NESREĆAN SLUČAJ ILI POKUŠAJ PLJAČKE? Dve verzije priče o tome šta se sinoć desilo na Zvezdari: Motociklista preleteo i glavom udario u izlog
Alo/ M. Š.

Vozač motocikla zadobio je teške telesne povrede sinoć kada je na uglu Đakovačke ulice i Branka Krsmanovića udario u izlog jednog objekta.

Iz Hitne pomoći je rečeno da je u pitanju saobraćajna nesreća koja se dogodila oko 20 časova, međutim, na licu mesta pojavile su se dve verzije priče o tome šta se dogodilo.

- Dvojica mladića na motorila su išla ulicom Branka Krsmanovića, nisu se sudarili, pa ne znam šta se desilo, ali je jedan od njih izgubio kontrolu i pao je s motora - rekao je za Blic očevidac nesreće i stanar jedne od obližnjih zgrada:

"Poleteo je uvis i glavom je udrio u izlog, motor je pao ranije imao je kacigu, srećom, to ga je spasilo."

Na licu mesta jutros je po ulici bilo krhotine i tri slomljena okna prozora u dnu zida, kao i oštećenje koje deluje kao da je nastalo od udarca gume motora.

Muškarac je udario u izlog estetsko-stomatološke ambulante, tačno u ugao zgrade.

Upoznati sa okolnostima su rekli da se pojavila sumnja da bi mogao da bude u pitanju pokušaj pljačke.

- Između žardinjera nije mogao da prođe, a da makar ne očeše neku... Danas je na ovo mesto čovek iz jednog privatnog obezbeđenja, koji inače ne radi tu, jer sumnjaju da bi mogao da bude pokušaj pljačke - rekao je sagovornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading