UHAPŠENI DILERI DROGE U pritvoru trojica osumnjičenih za proizvodnju i promet nedozvoljenih supstanci
Shutterstock/zef art

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, u odvojenim akcijama zaplenili su oko 1,7 kilograma amfetamina, oko 550 grama marihuane i 150 tableta MDMA.

U akcijama su uhapšeni M. M. (1983), N. R. (1989) i V. V. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Policija je pretresom stana V. V. zaplenila oko 550 grama amfetamina, 500 grama marihuane, 150 tableta MDMA, vagicu za precizno merenje, kao i pištolj i 25 metaka, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stanova M. M. pronađeno je oko 550 grama amfetamina, manja količina marihuane i vagica za precizno merenje, dok je u stanu osumnjičenog N. R. zaplenjeno oko 600 grama amfetamina, 50 grama marihuane i dve vagice.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu, nakon čega im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading