ISPROSIO DEVOJKU Veljin vojnik se verio u zatvoru!
Foto: Alo.rs

Boris Karapandžić (35), vojnik Velje Nevolje koji se nalazi iza rešetaka od 6. februara 2021. godine, verio je svoju devojku Radmilu iz pritvora i zakleo joj se na večnu ljubav!

Verenica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i pokazala da na ruci nosi njegovo istetovirano ime i - verenički prsten!

ISPROSIO DEVOJKU Veljin vojnik se verio u zatvoru!

Foto: Alo.rs

Radmila i Boris Karapandžić

Radmila je podelila i Borisova ljubavna pisma na društvenim mrežama i ne krije njihove emocije. U poslednjem pismu koje je obelodanila otkrila je stihove koje je posvetio samo njoj, navodeći: „Za moju večnu ljubav, za moju Radmilu“. Alo! je imao uvid u pismo i stihove koje je Karapandžić posvetio svojoj izabranici: 

ISPROSIO DEVOJKU Veljin vojnik se verio u zatvoru!

Foto: Alo.rs

Radmila i Boris Karapandžić

„Mnogo sam tužan, tebi ostao sam dužan,

Bogu se molim, samo tebe da volim,

sa demonima se borim, neću da se pokorim!

Izdržaću do kraja, ponizne čekaju dveri raja.

Kada te zagrlim, sav se istopim od sreće,

dođeš mi kao posle zime proleće.

Moja jedina, moja voljena, ti si moja jedina boginja!

Za tobom hodam bos po trnju,

Hoću da mi rodiš malu Srnu!

Tvoj sam Odisej, ti si moja Penelopa,

Znam da čekaćeš me celoga života,

Činiš me boljim, činiš me jačim,

Kao Dante Beatris i u pakao te pratim,

da pobedim đavola i kući da te vratim!

Za tebe sa neba skinuću sve zvezde,

da odletimo u toplije krajeve gde se ptice gnezde!“

Podsetimo, klan Belivuka i Miljkovića, koji je razbijen 4. februara 2021. godine, za sada se tereti za sedam brutalnih likvidacija, otmice, silovanje, kao i trgovinu drogom i oružjem. Podignuta je optužnica protiv 32 osobe, a pojedinci pre ovoga nisu uopšte bili osuđivani, dok je većina odgovarala zbog trgovine drogom, nasilničkog ponašanja i posedovanja oružja bez dozvole.

ISPROSIO DEVOJKU Veljin vojnik se verio u zatvoru!

Foto: Alo.rs

Verenički prsten

Boris Karapandžić i Aleksandar Vučeljić, osuđeni su zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe „Alkatraza“ Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. godine. Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba „Komitet“ 2018. godine, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom usmrtio je pešaka koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes, a ranije je osuđivan zbog droge i oružja.

Razočarana: Dovodili je u vezu sa prostitucijom

Kako saznajemo, Radmila je imala neprijatnosti posle velike akcije policije i privođenja pojedinih estradnih menadžera zbog sumnje da su podvodili pevačice i voditeljke, jer su je bez osnova povezivali sa Karapandžićevom bivšom devojkom koja se sumnjiči za bavljenje prostitucijom.

- Radmila se jako potresla jer ima dete i nema nikave veze sa tim. Sa bivšim mužem se bori za starateljstvo za dete i uznemirila se kada su je prijatelji i poznanici zvali da provere da li je privedena - navodi naš izvor blizak istrazi.

Posle velike akcije policije i BIA tokom hapšenja članova klana Velje Nevolje otkriveni su zanimljivi detalji iz Karapandžićevog ljubavnog života. Ranije je bio u vezi sa Ivanom Buhom, nekadašnjom suprugom svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta. O vezi Ivane Buhe i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenim mreža, a na jednoj od njih bivša Čumetova supruga se slikala u majici Partizanove navijačke grupe „Principi“.

ISPROSIO DEVOJKU Veljin vojnik se verio u zatvoru!

Foto: Alo.rs

Veljko Belivuk foto:Tanjug Rade Prelić

Zanosna Radmila je iz Niša, a sada živi u Beogradu i redovno posećuje svog verenika. Karapandžić je pre Radmile bio u vezi sa devojkom koja je privedena početkom arpila 2022. u akciji policije za suzbijanje prostitucije. Njih dvoje su se zabavljali dok je on bio na slobodi, a po svemu sudeći, ona se posle raskida sa njim vratila starom poslu. Ta devojka je, prema našim saznanjima, negirala da se bavi prostitucijom, ali će i pored toga morati da plati prekršajnu kaznu. Kako saznajemo, policija je ovoga puta nije ispitivala o odnosu sa Karapandžićem. U ovoj akciji policije uhapšeno je 29 osoba, među kojima je bio i Duško Banjac, kum pevačice Katarine Ostojić, i njegov prijatelj Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading