SRPSKA MAFIJA PREUZELA OVAJ MODEL I TO JE ZAJEDNIČKO SVIM MEŠETARIMA Tri ubistva u Beogradu povezuje ova ista stvar
Foto: Alo.rs

Lukin ubica je na mesto zločina u Nehruovu ulicu došao u radnom odelu, a sa lica mesta je sakrio trotinet kojim je, na kraju, pobegao.

- Na sebi je imao kačket, masku, rukavice i fluorescentni prsluk. Rekao je, "Dobro veče" i zamolio da ode do toaleta. Nakon nekoliko minuta izašao je iz njega, prišao Luki i počeo da mu puca u glavu i grudi - rekli su prijatelji ubijenog policiji.

Luka Žižić preminuo je sinoć u 19.43 sati, a policija traga za ubicom.

Po istom modelu ubijen je Bojan Mirković pre dve godine, tačnije u novembru 2020. Mirkovića je Lazar Tejić sačekao u garaži u naselju Belvil kada se vraćao iz prodavnice. Navodno, on je u njega ispalio čak osam hitaca. Dovezao se električnim biciklom, upucao ga i potom pobegao.

Po sličnom modelu postupio je i ubica Strahinje Stojanovića, Milivoje L. iz Bosanske Gradiške koji je aktivirao bombu postavljenu pod džip Strahinje Stojanovića. On se do mesta zločina dovezao biciklom i bio je obučen kao profesionalni biciklista. Aktivirao je eksplozivnu napravu, a potom pobegao. Električni bicikl, za koji se sumnja da je korišćen tokom likvidacije, policija je našla u Savi.

Inače, do nedavno su se likvidacije izvršavale iz "besnih" kola u pokretu, a pre nekoliko godina, naša mafija je preuzela modela likvidacija koje su prvo počele u Italiji, a to su rafali sa električni trotineta i bicikli.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading