OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO, PA SKOČILA SA ŠESTOG SPRATA Prijatelji Lozničanke koja je izvršila samoubistvo ne mogu da dođu sebi od šoka
Alo/ M. Š.

Lozničanka D. P. (30) nastradala je preksinoć u ovom gradu tako što je skočila sa šestog sprata zgrade u Ulici Žikice Jovanovića, a u njenom stanu pronađeno je i oproštajno pismo.

Policija i ekipa Hitne pomoći brzo su stigle na mesto nesreće, ali ženi, nažalost, nije bilo spasa, preminula je na mestu od zadobijenih povreda.

Bila raspoložena

- Negde oko 22 sata prijavljeno je da je ženska osoba skočila iz stana u kom je živela. Po dolasku Hitne pomoći davala je slabe znake života, ali je, uprkos naporima lekara, ubrzo preminula - priča izvor i dodaje:

- Uviđaj je odmah obavljen, a pregledom tela utvrđeno je da nema prethodno zadobijenih povreda i da je u pitanju samoubistvo. Nesrećna devojka je sa teritorije opštine Mali Zvornik, ali je živela u Loznici kao podstanar.

Prijatelji nastradale D. P. kažu da su šokirani i da ne mogu da poveruju da se ovako strašna stvar zaista dogodila.

- Zaista nisam u stanju da pričam mnogo o ovome. Kada su mu javili da se to dogodilo, bila sam šokirana. Nisam mogla da poverujem, gajila sam nadu da to nije ona, ali, nažalost, kasnije je potvrđeno da jeste. Mnogo sam se potresla jer smo nas dve bile baš bliske - priča prijateljica i nastavlja:

- Ništa nije negoveštavalo tragediju. Nedavno joj je bio i rođendan. Bila je jako raspoložena i vesela. U stanu je ostavila svoj telefon i oproštajno pismo, tako da su svi dokazi tamo, jer zasad ne znamo šta je moglo dovesti do ove tragedije.

Mnogo je radila

Komšije kažu da je u pitanju divna devojka, koja je skoro otpočela svoj privatni posao.

- Stanovala je u našoj zgradi, živela je sama. Mnogo je radila, a skoro je otpočela i biznis u Loznici. Retko dobra osoba, nije bilo nikakvih problema u zgradi sa njom - pričaju komšije.

Oni napominju da se iz stana u kom je živela D. P. nikada nije čula nikakva buka i da, koliko znaju, nije imala nikakve probleme, ali da su iz obližnje prodavnice saznali da je na dan samoubistva pokušala da kupi veću količinu esencije, pa pretpostavljaju da je htela da se otruje.

- Očigledno je odustala od toga, pa je skočila. Svakako užasno - kaže izvor.

Potresne poruke

Zašto si ovo uradila sebi?

Na društvenim mrežama prijatelji i poznanici opraštaju se od nastradale devojke.

- Saučešće porodici, ovo je tuga ogromna za sve koji smo je poznavali. Neka te anđeli čuvaju. Zašto si ovo uradila sebi? - samo su neki od komentara koji su ostavljeni na društvenim mrežama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading