DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA Britanac urlao o Satani, pa napao policajca! Sve iz jednog razloga
Foto: Alo.rs

Urlao o Satani i koroni! Policajac D. M. (29) povređen je na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, kada je na njega nasrnuo britanski državljanin, jer nije želeo da nosi zaštitnu masku u avionu!

Kako saznajemo, napad se dogodio u utorak po podne na surčinskom aerodromu, pred poletanje aviona kompanije „Jurovings“ iz Beograda za Štutgart.

DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA Britanac urlao o Satani, pa napao policajca! Sve iz jednog razloga

Foto: Alo.rs

 

- Britanski državljanin azijatskog porekla počeo je da pravi haos još po ulasku u avion. Nije želeo da stavi zaštitnu masku, pa je kapetan posade tražio da policija interveniše zbog pomahnitalog putnika. Poslata je patrola u kojoj je bio i D. M. Britanac je i dalje vikao da neće staviti masku. Potom je počeo da šutira sedišta ponavljajući: „Izaći ću samo silom“ - kaže izvor "Alo!", i dodaje da je nakon toga usledila prava drama.

U isto vreme aerodrom dobio dojavu o antraksu!

U trenutku kada se dogodio napad na policajca, dojavljene su dve pretnje eksplozivom u avionima „ER Srbije“, i to na letovima za Moskvu i Istanbul. Međutim, prvi put su prijavljene i pretnje eksplozivom i antraksom u aerodromskoj zgradi!

- Dosad su bile prijave eksploziva u avionima, a sada su počele i pretnje bojevim otrovom u zgradi - kaže naš sagovornik.

- Policajci su probali da lepo popričaju s njim i da ga urazume, ali se njegovo divljanje nastavilo. Vikao je da neće da stavi masku, da su oni koji je nose i vakcinišu se Satanine sluge i da planetom upravlja Satanina vojska. Kada su ga policajci upozorili da mora da krene s njima, on je D. M. udario laktom u glavu, a zatim mu je zadao još dva udarca u glavu! Nakon toga je savladan i izveden iz aviona. Za to vreme psovao je policajce na japanskom, lošem srpskom i engleskom jeziku - navodi naš izvor, i dodaje da je protiv njega napisana krivična prijava za napad na ovlašćeno lice u vršenju dužnosti.

Ima dva pasoša s različitim imenima

Kako saznajemo, napadač je imao dva pasoša - japanski i britanski, a jedna stvar je posebno zapala za oči policajcima.

- Na oba pasoša je imao dva različita imena. Ostali podaci su isti. Nije poznato odakle je putovao - tvrdi naš sagovornik.

Međutim, za mladog policajca tu se nije završila drama.

- On je pregledan na aerodromu, a zatim je sanitetom prevezen u Urgentni centar u Beogradu. Međutim, sedeo je u čekaonici čak osam sati kako bi ga pregledali, jer su mu zaposleni u Urgentnom rekli da „nije prioritet“. To je skandalozno! Oko 15.30 je stigao u bolnicu, a pregledan je tek nešto pre ponoći. Čak mu je jedna medicinska sestra rekla: „Polako, gde žurite, ljudi. Pa obavešteni ste na šalteru da je zelena zona ograničena na 240 minuta. Imamo ceo dan i noć da se družimo, da pravimo žurku.“ Bukvalno su se sprdali, a mladić sedi u čekaonici - kaže naš sagovornik istučući da je to velika sramota i da je reč o odličnom i profesionalnom policajcu, ocu male bebe.

DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA Britanac urlao o Satani, pa napao policajca! Sve iz jednog razloga

Alo.rs/ M. Š.

 

- Policija je uvek tu kada je neki problem, a sada nisu prioritet. Niko nije hteo da ga pregleda satima. Zadobio je udarce u predelu glave, lica i vrata - tvrdi naš sagovornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading