BOJIM SE DA ĆE PUĆI OD TUGE Rođaka u suzama progovorila o Nikoli čiji brat je ubio porodicu u Čačku
Foto: Alo.rs

Nikola Glišović ćutke je gledao ka tri kovčega. U njima su bila tela njegove majke Slađane (47), oca Milana (47) i dede Sretena (87), njegovih najmilijih, koje je svirepo ubio njegov rođeni brat Ilija.

Ovaj momak je ostao bez suza, i dok su svi plakali na groblju u Atenici, niz njegov obraz nije se nijedna slila. Dok su svi ridali, on glas nije ispustio. Razumljivo. Kako i da ne bude kada je upravo on pronašao masakrirana tela svoje majke, oca i dede u njihovoj porodičnoj kući. Izbodenu majku našao je u kupatilu. Dedu u krevetu. Oca u fotelji…

ROĐACI BRINU ZA NIKOLU

– Joj, mnogo sam zbog njega zabrinuta. Deluje da ovu strahotu dobro podnosi pošto ne plače, ali bojim se za njega. Bojim se da će sve da ga sustigne, da će samo da „pukne” od tuge – kroz suze priča jedna od rođaka Glišovića za Objektiv.

Poslednji put od Slađane, Milana i Sretena juče na lokalnom groblju u Atenici oprostio se veliki broj njihovih prijatelja, komšija, rođaka… Svi u šoku, svi bez valjanog objašnjenja zbog čega je Ilija, nekada talentovani fudbaler, odlučio da pobije svoje najmilije. Oni koji znaju dosta toga pomalo i zaziru da pričaju.

ILIJA PREBAČEN U BOLNICU

A dok su se brojni stanovnici Atenice opraštali od Glišovića, njihov krvnik Ilija (20) prebačen je u zatvorsku bolnicu u Beogradu. Tu će biti urađeno psihijatrijsko veštačenje, koje će pokazati da li je bio pri zdravoj svesti kada je izvršio zločin. Zaštitnik građana Zoran Pašalić, po sopstvenoj inicijativi, a na osnovu informacija iz medija, pokrenuo je postupak kontrole rada Opšte bolnice i Centra za socijalni rad u Čačku, policije i suda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading