"SIN MI JE ZAKLAN IZ MRŽNJE!" Potresne reči majke Mihajla Mićevića (24) koji je ubijen kod Doljevca: Jedan ga držao, a drugi klao, umesto svadbe spremam mu sahranu!
Facebook

Dragana Stamenković, majka Mihajla Mićevića (24), koji je u sredu nasrmt izboden nožem u selu Šarlinac kod Doljevca, izjavila je juče da je njen sin ubijen na zverski način, iz mržnje, i da joj taj čin ne liči na samoodbranu.

Ona je komentarisala ubistvo nakon što je Nikola M. (27), koji je uhapšen za ovaj zločin, na saslušanju tvrdio da je Mihajla izbo u samoodbrani. Tvrdio je da je „bio prestravljen kada mu je on u kasne sate upao u kuću sa dvojicom prijatelja“.

- Čula sam da je uboden sedam ili osam puta, od čega jednom u srce. To je zverstvo, osveta, ubistvo s predumišljajem - rekla je Dragana.

Ona smatra da uhapšeni nije mogao sam da savlada njenog sina, za koga je rekla da je bio visok skoro dva metra i da je imao oko 120 kilograma.

- Fizički je bio duplo veći od njega. Poznavali su se i družili. Ako je došlo do tuče, onoliki čovek kakav je bio moj sin sigurno bi se branio i imao neke rane posle toga. Obdukcija će pokazati da li je moj imao povrede ili je možda uspavan nekim sredstvom - priča majka žrtve.

Draginja Stamenković, Mihajlova baba, izjavila je da je tragičnu vest najteže prihvatio njegov brat Jovan.

- Ne možemo da ga smirimo. Kaže mi: „Izgubio sam sve. Najviše na svetu sam ga voleo“ - objašnjava Draginja, i dodaje da i ona sumnja da je jedna osoba mogla da savlada njenog unuka.

- Bio je na fotelji kada je izboden. Moguće je da ga je jedan držao, a drugi ubadao nožem. Taj što ga je izbo kod nas dolazi već tri meseca da jede i pije. Onda moj Mihajlo ode kod njih i jedan ga drži i drugi kolje. Umesto da mu pripremam svadbu, pripremaću mu sahranu - završava baba.

Podsetimo, zločin se dogodio kada je Mihajlo sa drugovima otišao u kuću Nikole M. da navodno naplati dug od 12.000 dinara. Ubijeni je osumnjičenom pre toga poslao poruku na Instagramu da će doći da pokupi novac. Policija je uhapsila i D. P. (19), M. C. (20) i N. S. (22) zbog učestvovanja u tuči.

Otac: Ubili su moju lepotu

Otac ubijenog Mihajla je posle zločina na Fejsbuku objavio njegovu fotografiju uz potresnu poruku: „Jutros su mi ubili sina. Moju dušu, moju lepotu“. Od žrtve su se u komentarima oprostili porodica i prijatelji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading