NEMA TELA, NEMA DELA  Žena Marka Mesara dala podršku mužu HOROR porukom na Instagramu
Foto: Informer

Žena mafijaša Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića (31), zvanog Mare Mesar, iz Koteža oglasila se na Instagramu tokom suđenja klanu Veljka Belivuka (37), zvanom Velja Nevolja, i članovima njihove kriminalne grupe i mužu dala podršku jezivom porukom! 

Dok je pripremno ročište u Specijalnom sudu za organizovani kriminal u Beogradu 8. marta kasnilo čak tri sata zbog nezabeleženih bezbednosnih provera hodnika i sudnice uz pomoć psa tragača, ona se oglasila na Instagramu.  Kao podršku mužu, ona je objavila citat: ,,Nema dela kad tela na kraju trunu u reci!“  

NEMA TELA, NEMA DELA  Žena Marka Mesara dala podršku mužu HOROR porukom na Instagramu

informer

 

To je bila i Miljkovićeva uzrečica „da nema dela kad nema tela“, a citat koji je ona objavila je stih pesme jedne popularne pevačice u kojoj se navodi: „Šaržeri su puni, sve sami dum-dum meci, Nema dela kad tela na kraju trunu u reci, U džepu devize, pa nikog savest ne grize, Ne pomažu više ni DNK analize“. 

Fila: Ključno ko je štitio Velju, ubica ima koliko hoćete!

Toma Fila, najpoznatiji srpski advokat, u izjavi za Alo! kaže da je suđenje grupi Veljka Belivuka ključno za obračun države s organizovanim kriminalom.

 - Ovde treba da se utvrdi da li su bili povezani s ljudima iz vlasti i ako jesu, s kim. Pitanje je šta je tačno od onoga što je navedeno u optužnici i šta oni priznaju, kao i šta će reći svedoci saradnici. Ubica ima koliko hoćete i biće ih uvek. Ja sam za vreme svoje karijere branio najmanje 700 ubica! Međutim, ovde je ključno da se otkrije ko su ljudi iz vrha države koji su ih štitili – kaže Toma Fila.   

NEMA TELA, NEMA DELA  Žena Marka Mesara dala podršku mužu HOROR porukom na Instagramu

YT/ Jutarnji Program TV HAPPY

 

Početak pripremnog ročišta protiv Belivuka, Miljkovića i grupe od 28 saradnika, među kojima je Slađana Sekulić kao jedina žena, odložen je za 10. mart zbog zahteva za izuzeće tročlanog sudskog veća i zamenika tužioca za organizovani kriminal. Advokat Dejan Lazarević, branilac Belivuka i Miljkovića, tražio je izuzeće zbog nezakonitosti tokom istrage.

Međutim, zahtev odbrane je juče ekspresno odbačen. Kako saznajemo, zahtev za izuzeće tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića stigao je juče u Republičko javno tužilaštvo po hitnom postupku, jer je sledeće pripremno ročište zakazano za 10. mart. Kako smo nezvanično saznali, Republičko javno tužilaštvo je odbacilo zahtev i spise poslalo nazad.

NEMA TELA, NEMA DELA  Žena Marka Mesara dala podršku mužu HOROR porukom na Instagramu

Alo

 

- Zahtev nije potkrepljen dokazima, ovo je urađeno zbog odugovlačenja procesa, ali pripremno ročište se danas nastavlja - rekli su juče u Republičkom javnom tužilaštvu.

Prala novac od droge i ubistava?

Protiv Miljkovićeve žene u toku je postupak zbog pranja para. Ona je hapšena 9. decembra prošle godine zajedno s Belivukovom ženom Bojanom, njenom majkom Snežanom Đorđević i suprugom Filipa Ivanovića Marijom Milutinov.
Sumnja se da su one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji potiče iz kriminalnih delatnosti grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Belivuk je prvog dana suđenja pokušao da diskredituje svedoke saradnike i sud na sve moguće načine. Kako Alo! saznaje iz izvora bliskih sudu, Belivuk je posle izlaska za govornicu ponizio svedoke saradnike nazivajući ih ženama!

- Rekao je da su navodno lažirani testovi za koronu nekim okrivljenima i da su ih držali u izolaciji da bi ih na taj način pritisli da pristanu da sarađuju s tužilaštvom. Na kraju je rekao da su oni navodno primorani da optuže članove klana - kaže naš izvor.   

NEMA TELA, NEMA DELA  Žena Marka Mesara dala podršku mužu HOROR porukom na Instagramu

Alo

 

U sudnici su bili punomoćnici porodica ubijenih, kao i supruge i sestre ubijenih koje imaju status posebno osetljivih svedoka, ali se njima nije obraćao, niti je došlo do bilo kakvog incidenta. 

Grupa Belivuka i Miljkovića se tereti za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Razmenjivali poljupce na optuženičkoj klupi

Slađana Sekulić (40), supruga bivšeg policajca Vlada Georgijeva, koji je iz pritvora doveden u Specijalni sud zbog optužbi da je učestvovao u zločinima Belivukovog klana, u utorak je u sudnici, na prvom ročištu, slala poljupce svom mužu i smeškala mu se sa optuženičke klupe, a on joj je uzvratio. Sekulićeva je, inače, iz Centralnog zatvora u kućni pritvor prebačena u oktobru prošle godine, dok je njen suprug, koji je promenio ime i nekada se zvao Dragan Sekulić, još uvek je u klasičnom pritvoru.

NEMA TELA, NEMA DELA  Žena Marka Mesara dala podršku mužu HOROR porukom na Instagramu

Printscreen

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading