HOROR U NEGOTINU Miodrag (72) ubio sekirom prijatelja zbog 900 evra!
Alo

 

Miodrag P. (72) uhapšen je u sredu u Negotinu zbog sumnje da je sekirom ubio  prijatelja Gorana M. (52), zvanog Gliga, kod koga je došao u posetu. Posle zločina Miodrag je sam došetao do policije gde se predao i naveo da je počinio zločin jer ga je prijatelj pokrao i potrošio mu deviznu penziju od 900 evra!

Kako saznajemo, osumnjičeni je penziju stekao u Nemačkoj, a po povratku u domovinu sprijateljio se sa ubijenim Goranom sa kojim je često provodio dane.

HOROR U NEGOTINU Miodrag (72) ubio sekirom prijatelja zbog 900 evra!

Alo

Zgrade u kojoj se dogodilo ubistvo

 

Svim poznanicima znao je da pozajmi manje sume, pa i Goranu, ali je uvek insistirao na tome da se dogovor ispoštuje i novac vrati.

Zločin se dogodio pošto je Miodrag podigao deviznu penziju i, kao po običaju došao da poseti prijatelja. Družili su se ceo dan uz alkohol, a onda je u jednom trenutku Miodrag shvatio da mu nedostaje 900 evra i optužio Gorana za krađu.

- Osumnjičeni je došao u policiju i priznao ubistvo. Rekao je da je sekirom na spavanju ubio prijatelja jer ga je pokrao. Objašnjavao je svoj postupak, pričao da je on Goranu za života dosta pomogao i da ga je smatrao prijateljem, ali da ga je on izneverio kada mu je ukrao penziju koju je tog dana podigao. Pili su alkohol i Miodrag je u jednom trenutku prilegao da se odmori. Sumnja da ga je Goran tada pokrao - kaže izvor Alo!.

HOROR U NEGOTINU Miodrag (72) ubio sekirom prijatelja zbog 900 evra!

Alo

ubijeni

 

Zapao u probleme zbog kocke

Komšije kažu da je Goran bio dobar čovek, ali i sklon kockanju zbog čega bi često znao da zapadne u dugove.

- Goran je negde posrnuo i konstanto je svakom bio dužan - od par stotina do par hiljada dinara, i to sve zbog kocke. Trudio se uvek da dugove vraća i samo se još više zaduživao - rekla je njegova komšinica.

Da je pokraden, Miodrag je shvatio kada se probudio i video da mu je novčanik prazan. U tom trenutku Goran nije bio u stanu. 

- Nešto kasnije, kada se Goran vratio, između njih je izbila svađa oko nestalog novca. Goran je najpre negirao, a prema priči Miodraga, kasnije je priznao da je uzeo novac jer je bio u problemu, odnosno jer je zapao u dugove. Tada su se strasti između njih malo stišale, pa je Goran legao da odrema. Međutim, Miodrag je nešto kasnije otišao po sekiru i sa njom udario u glavu dojučerašnjeg prijatelja. Nakon toga je zaključao vrata stana i došao da se preda - priča naš sagovornik.

Svima pozajmljivao pare

Negotinci koji poznaju Miodraga P. za njega kažu da je bio principijelan čovek, ali i pomalo čudan.

- Osim sa Goranom, ni sa kim se posebno nije družio, ali je svakom poznaniku znao da izađe u susret kada bi mu se obratili za pomoć. Davao je novac na zajam i nije uslovljavao rokovima, već je to prepuštao dužnicima sami da odrede. Znao je da bude neprijatan ukoliko neko ne bi ispoštovao dogovoreno. Tada bi vređao ljude, ali nikad nije bio agresivan - rekle su komšije.

 

Policija je uradila uviđaj u stanu i sa sekire uzela otiske, dok je Goranovo telo poslato na obdukciju. Osumnjičenom je određen policijski pritvor posle kog će biti sproveden na saslušanje u tužilaštvo.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading