DŽONIĆ OSTAJE SAM U PRITVORU Branilac njegovih sinova tvrdi: Stefan uskoro na slobodi
Foto: Ilustracija

Njegov brat Stefan, zaposlen u Vojsci Srbije, ostao je iza rešetaka, ali prema očekivanjima Filipa Domazeta zajedeničkog branioca braće Džonić, i on će uskoro biti na slobodi.

- Pisao sam žalbu na pritvor Milana Džonića zato što realno više ne postoje razlozi da on bude lišen slobode. Ne postoje dokazi da je izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret i zadovoljan sam što su tužilštvo i sud to prepoznali. Što se tiče Stefana, nisam pisao žalbu sada za njegov pritvor jer nisam hteo da prejudiciram bilo šta. Naknadno je, u januaru, naloženo veštačenje njegovog mobilnog telefona, ali sam siguran da nije imao komunikacije koje bi ga teretile. To veštačenje će za nedelju dana biti gotovo i verujem da posle toga i Stefan izaći iz pritvora - objasnio je advokat Domazet. 

DŽONIĆ SE OGLASIO POSLE PUŠTANJA IZ PRITVORA Tvrdi da nije umešan u ubistvo porodice Đokić

Milan Džonić, kao i njegov brat Stefan, uhapšeni su dva dana posle njihovog oca Gorana Džonića, prvooptuženog za zversko ubistvo rođačke porodice koje je i priznao, ali tvrdi da nije direktan egzekutor. Braća Džonić se sumnjiče u postupku nakon što je policija došla do izvesnih dokaza koji se njima pripisuju. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading